Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

РОБОТА РАДИ

Дата: 31.05.2017 11:34
Кількість переглядів: 865

        20 травня 2017 року Привільненська  об’єднана територіальна громада  відзначила  свою першу річницю.  Щоб  оцінити роботу сільської ради  , яка була зроблена протягом року 22 травня 2017 року  відбулося виїзне засідання депутатських комісій, членів виконавчого комітету, керівників установ по питанню «Вивчення соціально-економічних умов та рівня розвитку інфраструктури населених пунктів, стан об’єктів та закладів соціальної сфери Привільненської  ОТГ».

          Члени робочої групи об’їхали всю територію населених пунктів, які увійшли до складу ОТГ,  відвідали всі установи , які знаходяться на нашій території . Змогли  оцінити  стан сільських  доріг.

         Було багато вражень від побаченого. За такий невеликий проміжок часу помітно, що сільською владою приділялася значна увага соціально-економічному розвитку наших населених пунктів, проводяться ремонтні роботи сільських доріг,   радує те, що  майже всі сільські вулиці освітлені, зміцнюється матеріально-технічна база установ сільської ради.

         Директори  загальноосвітніх шкіл проінформували членів делегації, яка робота  була проведена  ОТГ за цей короткий проміжок часу відколи   їхні установи перейшли на баланс сільської ради, проведено  цілий ряд ремонтних робіт, а саме : в Привільненській ЗОШ І-ІІІст.  проведено заміну вікон на енергозберігаючі,  проведено промивку систем теплопостачання,  ведеться будівництво котельні на тверде паливо;  в  Молодавській ЗОШ І-ІІст.  придбано шкільний автобус, частково замінено  вікна, встановлено систему водовідведення, встановлено ряд споруд  на пришкільному майданчику, в шкільну їдальню закуплено холодильну камеру , електроплиту та необхідний посуд.  

        На території нашої ОТГ є, поки що, один  заклад дошкільної освіти  «Бджілка»,  в якому створені всі належні умови для діток дошкільного віку . Помітно що керівник закладу та її працівники  піклуються про своїх вихованців. До кінця цього року планується запустити в дію ще один дитячий садочок в селі Молодаво Друге в якому, в даний час, проводяться ремонтні роботи. Проводиться капітальний ремонт у ФАПі села  Дубрівка, є надія , що первинній медицині  буде і надалі приділятися значна увага для зміцнення матеріально-технічної бази, оснащення медичною апаратурою, проведення ремонтних робіт з  метою покращення надання первинної медичної допомоги жителям наших сіл. 

            Не залишились поза увагою заклади культури. Всіх  присутніх вразив  сучасний ремонт і модернізація приміщення сільської бібліотеки та Привільненського Будинку культури.   Хочеться щоб усі установи мали таку матеріально-технічну базу  та вигляд. 

           Наша об’єднана територіальна громада порівняно невелика, але поїздка зайняла майже весь робочий день, є  на що подивитись, є над чим  працювати.   Сільська рада у цей непростий рік  виявила  високу громадську позицію та активність у досягнутому. Без активної участі  депутатів, членів виконавчого комітету, підприємців  наші здобутки могли б бути набагато скромнішими, але на сьогодні ми маємо всі підстави для оптимізму і з надією дивимося у майбутнє.  Хочеться побажати всім  миру, злагоди на шляху до розбудови нашої   об’єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь