Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Обіцяного три роки ждуть, молодавці чекали сім…

Дата: 28.02.2018 15:58
Кількість переглядів: 876

       Фото без описуПротягом довгих семи років  з року в рік  працівники та пенсіонери  з великою надією та нетерпінням чекали  на розпаювання ДП «Мирогощанський державний іподром» . Дехто вже втратив надію на справедливість , багато людей  відійшли у інший світ так і не дочекавшись ніякого результату.

 

     Нелегкий, тернистий шлях  випав на долю  селян , які змушені були роками відстоювати право за своє зароблене. Не з першого разу вдалося  зрушити з місця цей  важкий процес розпаювання. Але завдяки розумінню, підтримці та сприянню народного депутата Верховної Ради України, Олександра Дехтярчука його помічника Володимира Присяжненка, врешті-решт ми маємо перші результати.
        18 лютого 2018 року в селі Мирогоща  на  Святі Зими було вручено перші 8  витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію   права власності на земельні  ділянки. До кінця лютого буде  видано ще 12 таких витягів. Планується до серпня 2018 року видати  витяги на право власності на землю  всім претендентам на земельні ділянки «паї». Видача витягів буде здійснюватись відповідно проекту на розпаювання земель ДП  «Мирогощанський державний іподром», який був виготовлений в 2011 році.
     Спадкоємці померлих громадян також матимуть змогу отримати витяги права  власності на земельні ділянки тільки за рішенням суду, як такі що прийняли спадщину. Тож можна сказати, що  слово  дотримали і всі разом перемогли. 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь