Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Літо в Привільненській ОТГ буде «спекотним»

Дата: 30.04.2018 16:50
Кількість переглядів: 1000

Фото без описуПривільненська ОТГ – одна із тих громад яка дбає не лишень про належний соціально-економічний рівень, а й активно працює над розвитком людського потенціалу.

Чільне місце в роботі громади займає розвиток молоді. Про це свідчать ряд виграних молодіжних проектів – «Школа активної молоді», «Територія свободи», «Створення молодіжного центру» та написання Стратегії розвитку молодіжного середовища ОТГ.  Дані проекти фінансуються міжнародними,  державними донорами та співфінансуються Привільненською сільською радою. Загальна вартість проектів сягає близько 250 000 гривень.

В рамках реалізації даних проектів на базі Будинку культури с.Привільне буде створено та облаштовано молодіжний центр (комп’ютер, телевізор, стіл, стільці, диван, тощо), проведено цикл тренінгів «7 звичок високоефективних підлітків». Проект підготовлено спільно з волонтером Корпусу Миру США в Україні що працює на території Привільненської ОТГ та фінансово підтримано спонсорами з США. Загальна вартість проекту 4,5 тис. доларів.

В рамках обласного конкурсу підтримки молодіжних ініціатив, за співпраці Привільненської громади та ГО «Агенція місцевого розвитку Дубенщини» буде реалізовано два проекти «Школа активної молоді» та «Територія свободи» (переоблаштування автобусу).

Проект «Школа активної молоді» допоможе молоді створити справжню команду, навчить лідерству, управлінню часом, написанню проектів та пошуку донорських організацій. Найкраща молодіжна ініціатива (проект) буде підтримана (профінансована) Фундацією імені князів-благодійників Острозьких.

А написана в рамках Проекту "Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики" Стратегія розвитку молодіжного середовища - стане чітким орієнтиром розвитку молоді нашої громади.

Таким чином, в Привільненській ОТГ створюються умови для розвитку молодіжного середовища – майбутнього Привільненської громади!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь