Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Проект "Школа активної молоді"

Дата: 21.05.2018 17:03
Кількість переглядів: 1009

Фото без описуЗавершено цикл тренінгів для активної молоді Привільненської ОТГ в рамках Проекту "Школа активної молоді", що реалізується за фінансової підтримки управління молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації.

Привільненська та Молодавська молодь під керівництвом досвідченого тренера Руслана Краплича навчались важкій, але важливій справі – проектному менеджменту. Вчились бути командою, раціонально використовувати свій час, визначати пріоритети з огляду на їх важливість та пріоритетність. Завдяки цікавим вправам побачили, як воно бути керівником. Опановували стилі керівництва, намагались створити позитивну атмосферу в групі та знайомились із основними потребами членів команди.Фото без опису
Відтепер активна молодь Привільненської громади має навики складання діаграми Ганта, опису проблеми проекту та мети через інструмент SMART. Вімють правильно описати проблематику та формувати «дерево проблем», формувати цілі та завдання, кінцевий результат проекту.
Завдяки вмілому плануванню проведення тренінгів, учасники не лишень навчались, а й закріплювали вивчений матеріал на практиці під час виконання індивідуальних та групових вправ.
Від сьогодні, сертифіковані учасники проекту «Школа активної молоді» мають можливість написати проект та отримати на його реалізацію кошти Фундації імені князів-благодійників Острозьких.

Фото без описуПроект "Школа активної молоді" реалізується в рамках конкурсу підтримки молодіжних ініціатив управління молоді та спорту Рівненської ОДА громадською організацією "Агенція місцевого розвитку Дубенщини" на території Привільненської ОТГ.

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь