Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Травня, 2023 р., 16:18
14 травня у Будинку культури с.Привільне проходив благодійний захід на підтримку ЗСУ приурочений до Дня Матері «Помолись за мене, мамо». Учасниками патріотичного концерту стали вихованці Привільненського садочку «Бджілка», дитячі танцювальні та вокальні колективи Привільненського ліцею, аматорські колективи Будинку культури с.Привільне.
08 Травня, 2023 р., 17:58
Про розвиток державно-приватного партнерства, переробку та збут екологічної продукції з доданою вартістю та професійно-технічну екологічну освіти в навчальних закладах у Привільненській громаді спілкувалися представники влади, бізнесу, активу громади, освітяни та представники почесної місії Державного секретаріату та Посольства Швейцарії.
01 Травня, 2023 р., 09:45
Фахівці Привільненської громади мали можливість взяти участь у дводенному тренінгу-нетворкінгу «Від ідеї до проєкту», що був проведений в рамках проекту «Мегагромади», що впроваджується за підтримки Програми USAID АГРО.
25 Квітня, 2023 р., 15:32
25 квітня 2023 року в Привільненській громаді відбулася діалогова зустріч на тему “Шляхи розвитку сфери освіти Привільненської ТГ”. В ході зустрічі представники місцевої влади, освітяни і батьки учнів сільських шкіл обговорили можливості розвитку освітньої галузі у сільських закладах загальної середньої освіти.
20 Квітня, 2023 р., 09:37
Нещодавно Привільненську громаду відвідали волонтери, котрі передали учням Привільненського ліцею декілька десятків дитячих листів підтримки, побажань миру й добра від учнів однієї зі шкіл Фінляндії. В цей же день наші діти написали листи-відповіді, подяки за підтримку з України котрі уже прямують до Фінляндії.
13 Квітня, 2023 р., 10:43
Щорічно в ході Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» на території Привільненської громади висаджуються сотні дерев. Зокрема у Малосадівському старостинському окрузі силами учнів, працівників закладів та установ громади було висаджено 100 дубів, 70 лип та 40 сосон, котрі в мабутньому стануть окрасою громади.
13 Квітня, 2023 р., 10:38
Незважаючи на погодні умови та військовий стан у кожному із населених пунктів Привільненської громади проведено весняні роботи з благоустрою. Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля» проводиться щорічно.
13 Квітня, 2023 р., 10:37
Проєкт "Розвиваємо коаліцію для учнівського самоврядування в Україні" реалізується Фондом Fundacja Civis Polonus у партнерстві з Громадською організацією Унікальна країна та Центром освітніх ініціатив Center for Educational Initiatives
27 Березня, 2023 р., 12:12
24 березня у Привільненській громаді було проведено круглий стіл, що створив можливість відкритого діалогу представників виконавчої влади, керівників органів місцевого самоврядування, представників бізнесу та громадських об’єднань задля вирішення спільних питань практично кожної із громад України – можливості відновлення маргінальних земель. В ході розмови радник віце-прем’єр міністерки України з питань євроінтеграції Тарас ГОЛУБ наголосив на важливості проведення аналогічних заходів з розбудови державно-приватного партнерства, як успішної основи євроінтеграційних процесів України. А голова ради директорів Громадської Спілки «Асоціація розвитку льонарства і коноплярства України» Віра Ульянченко окреслила важливість відродження промислового коноплярства в Україні.
22 Березня, 2023 р., 15:25
Нещодавно із робочим візитом Привільненську громаду відвідав радник віцепрем’єр міністра України з питань євроінтеграції Тарас Голуб, голова правління Центру реформ і місцевого розвитку Андрій Гінкул та керівники керуючої компанії з розбудови екологічного індустріального парку «HEMPY UA».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь