Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Лютого, 2023 р., 11:54
9 лютого на території привільненської громади з робочим візитом перебував керівник Рівненської обласної ради Андрій Карауш. Разом із сільським головою керівник обласної ради привітали 30 учасників Привільненської громади, що проходять навчання "Органічний малиновий бізнес", що викладається в рамках швейцарського проекту програми OT4D "Розвиток органічного ягідництва в територіальних громадах". Після презентації громади та досвіду роботи громади в розвитку міжмуніципального співробітництва в сфері освіти Андрій Карауш відвідав школи, садочки, амбулаторії, ФАПи, ЦНАП, будинки культури, бібліотеки, швейні майстерні, комунальне підприємство та місцеву пожежну команду,  котельні, стадіони та укриття громади.
09 Лютого, 2023 р., 15:32
Загалом, проектом заплановано проведення 3-х теоретичних навчальних модулів та 3-х практичних на діючому органічному ягідному господарстві Рівненщини.
03 Лютого, 2023 р., 17:02
Серед 36 питань порядку денного чергової сесії Привільненської громади розглянуто питання щодо затвердження результатів роботи конкурсної комісії з вибору керуючої компанії Індустріального парку “HEMPY UA”, що буде розбудовуватися на території громади.
02 Лютого, 2023 р., 15:30
Сьогодні для ВЧ  було передано автомобіль Volkswagen Transporter для виконання бойових завдань військовослужбовцями підрозділу. Уже завтра, даний транспортний засіб відправляється в зону бойових дій.
24 Січня, 2023 р., 10:54
Як і обіцяли повідомляємо, що придбаний громадою автомобіль доставлено військовослужбовцям ЗСУ  для виконання бойових завдань.
19 Січня, 2023 р., 10:16
30 представників закладів освіти Привільненської громади пройшли 4-годинний тренінг з основ надання першої психологічної допомоги в ході котрого учасники ознайомлювались із:
16 Січня, 2023 р., 13:24
Початком Нового року Привільненської громади розпочато із проведення творчого вечора поета-земляка, ювіляра Сергія Порфировича Рачинця у центральній публічно-шкільній бібліотеці Привільного. В ході заходу зі словами привітань для ювіляра, почесного гостя заходу Сергія Порфировича звернулися керівники громади, а його твори лунали з вуст композитора Валерія Безсалова, поетеси Любові Пшеничної, працівників Будинку культури с.Іваннє Руслани Матвійчук та Валентини Таращук, учнів Привільненської громади.
16 Січня, 2023 р., 10:48
Для покращення організації навчального процесу заклади освіти Привільненської громади отримали 10 хромбуків.
10 Січня, 2023 р., 16:43
За рахунок коштів працівників апарату сільської ради, закладів та установ громади, парафіян Привільненського храму було придбано повнопривідний автомобіль для військовослужбовців ЗСУ.
06 Січня, 2023 р., 09:54
Роботи з благоустрою території біля джерела «Безодня» були заплановані ще у 2021 році, проте через певні обставини та військовий стан 2022-го їх було відтерміновано. Станом на сьогодні проведено упорядкування прилеглої території, розчищення дна джерела, облаштовано трап та драбину для купання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь