Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Лютого, 2024 р., 11:34
За тисячі кілометрів від рідної землі десятки тисяч українців змушені були воювати за примарні ідеї російсько-радянської імперії.  Куба, Єгипет, Сирія, Югославія, Угорщина, Ірак, Чехословаччина…- цей перелік можна продовжувати. За неповними даними у війнах на теренах майже 40 країн світу брали участь понад 300 тисяч наших співвітчизників.
15 Лютого, 2024 р., 18:31
З черговим гуманітарним вантажем Привільненську громаду відвідали волонтери із Фінляндії, з котрими співпрацюємо протягом 2 років. За цей час окрім допомоги ВПО, військовим, лікарням та шпиталям за співпраці із даними волонтерами нашим установам передано автомобіль швидкої допомоги, 40 компютерів, 12 проекторів та автобус на 48 місць. За час співпраці іноземні друзі називають Привільне своїм другим домом. Доставлений гуманітарний вантаж з Фінляндії (корм для тварин) вже сьогодні передано до Центру стерилізації тварин у м.Рівне, а одяг – перенаправлено в одну з громад Київщини, де наявна велика кількість ВПО.
09 Лютого, 2024 р., 13:01
За кошти працівників апарату сільської ради, закладів/установ громади було придбано 13 комплектів термобілизни для військовослужбовців-розвідників. В даному підрозділі проходять службу декілька мешканців нашої громади. Посилка доставлена до наших Захисників, а разом зі словами вдячності до Привільного надійшов бойовий прапор підрозділу.
08 Лютого, 2024 р., 17:42
Сільською радою створено тимчасову комісію для аналізу проведених закупівель продуктів харчування, за результатами якого не виявлено фактів завищення вартості продуктів харчування в  закладах освіти більше ніж на 50% .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь