Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

ЧВЕРТЬСТОЛІТНІЙ   ЮВІЛЕЙ

Дата: 28.02.2018 15:54
Кількість переглядів: 1079

     Серед багатьох ювілеїв, що про них згадуємо, є особливі.  Вони приходять непомітно – з плином часу і сивиною. Двадцять п’ять років служіння у церкві – це шлях посвяти, жертовності і любові!      

     01 лютого 1993 року стало початком нового етапу у житті отця Михайла Васильовича Ощипка. У цей день він був призначений на парафію у церкву Різдво Пресвятої Богородиці в селі Молодаво .  Отець  Михайло, чи як його ласкаво називають, батюшка, заслужено користується великою повагою  не тільки в селі а й в районі.  Хороший сім’янин, люблячий чоловік, турботливий батько та дідусь. Відданий справі церкви, інтелектуальний та  духовно розвинений , скромний і благочестивий,  відмінний співрозмовник, він  уміє вислухати, зрозуміти, налаштувати на позитивний лад - це далеко не всі якості, якими можна охарактеризувати цю  хорошу людину.  Таких людей,  які вміють розташувати до себе дуже мало.

       01 лютого 2018 року  в селі Молодаво настоятель церкви  Різдво Пресвятої Богородиці  протоієрей Михайло Ощипок разом із парафіянами велично та урочисто відсвяткував свій 25-ти річний ювілей служіння у храмі.  Зимова погода в цей день була напрочуд гарною. Це дарунок неба отцеві Михайлу  за його невтомну працю на духовній ниві.

       У святковій Літургії взяли участь чи не всі молодавці, а також численні гості: Очолив службу  районний благочинний отець Ігор, по закінченню служби він висловив  слова вдячності протоієрею  Михайлу і вручив Благословенну Грамоту за щиру працю на користь Святої Церкви Христової та ревне і жертовне служіння,  з нагоди 25-ти річчя перебування на священнослужінні  Різдво Богородичній парафіїї села Молодаво від архієпископа Рівненського і Острозького  - Іларіона  .  Далі слова пошанувань священику за його чвертьстолітнє служіння Богові  висловили митрофорний протоієрей  отець Анатолій , отець Володимир з  села Рачин та отець Іван з Млинівського району.

     Отець Михайло у своїй проповіді подякував за привітання і високу оцінку його духовної діяльності, подякував усім парафіянам і гостям за участь у службі. Всім тим хто протягом цих 25-ти років був поруч із ним  та залишаються і надалі бути  вірними Господу і церкві. Протягом цих 25-ти років отцем Михайлом було  охрещено 271 немовля,  повінчано 125 молодих пар,  поховано 497 громадян.

      Вдячність за багатолітнє служіння отцеві Михайлу висловили сільський голова Юрій Момотюк, заступник сільського голови  Петро Дуцький , педагогічний колектив Молодавської ЗОШ І-ІІ ступенів на чолі з директором Миколою Магелем, працівники охорони здоров’я, культури, усі присутні гості та прихожани.

Бажаємо отцеві Михайлу сил, здоров’я, мужності і непохитної віри в Того, Хто провадив під Своїм покровом аж до сьогодення!    Божої підтримки та заступництва Богородиці на подальше служіння Богу і Церкві на многая літа!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь