Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

В Привільненській ОТГ з’явиться вуличне відеоспостереження

Дата: 22.03.2018 12:28
Кількість переглядів: 1006

Фото без описуНезабаром у селах Привільне та Молодаво буде облаштовано 8 камер відеоспостереження, таке рішення депутатським корпусом Привільненської сільської ради було прийнято одноголосно. Також на черговій сесії Привільненської сільської ради, 20 березня, було внесені зміни до бюджету сільської ради на 2018 рік, надано субвенцію 4-му Державному пожежно-рятувальному загону, затверджено перелік платних послуг, які надаватиме комунальне підприємство «Господар».

В ході засідання, депутатським корпусом Привільненської ОТГ було розглянуто клопотання Дубенської міської ради щодо можливості співпраці в сфері надання адміністративних послуг. Зважаючи на те, що наразі в ОТГ розпочаті роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації для відкриття ЦНАПу, наявністю Фото без описупридбаного спонсорами офісного обладнання та особи, що найближчим часом зможе працювати в даному напрямку, депутати Привільненської громади прийняли рішення відмовити в започаткуванні даної співпраці з Дубенською міською радою.

Фото без описуУ зв’язку із проведенням ремонтних робіт адмінприміщення Привільненської сільської ради, чергову сесію було проведено в приміщення дошкільного закладу «Бджілка». Із 14-ти депутатів, в залі були присутніми 11-ть. На сесію завітали дільничний інспектор поліції та представник служби  надзвичайних ситуацій.

Фото без опису

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь