Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

КОЛЬОРОВИЙ ТИЖДЕНЬ У МОЛОДАВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ

Дата: 20.04.2018 16:55
Кількість переглядів: 1283

Фото без описуПротягом тижня з 16 по 20 квітня у Молодавській ЗОШ відбувся «Кольоровий тиждень». Метою проведення кольорового тижня було впровадити в практику роботи з дітьми елементи кольоротерапії, як методику покращення здоров'я за допомогою кольорів.

Кожного дня,  протягом тижня, на учнів чекали нові випробування та цікаві завдання.

Тиждень розпочався з червоного кольору. У цей день діти писали на вирізаних сердечках свої мрії і кріпили на червонуФото без опису стрічку. Після чого виконували завдання дня, а саме «Розкажи казку», де учні 5-9 класів на перервах розповідали для учнів 1-4 класів різноманітні казки. Цього дня діти школи змогли відчути доброту та щирість своїх сердець.

Вівторок був днем жовтого кольору. У цей день школа була сповнена радості та сміху, а свій настрій учні відображали за допомогою намальованих смайликів, які кріпили уже до жовтої стрічки. Аби підняти один одному настрій і викликати якомога більше дитячих посмішок була проведена загальношкільна лінійка на якій учні мали можливість розказати гуморески та анекдоти.Фото без опису

У «зелену середу» діти створювали стрічку із зеленими листочками на яких писали, як зберегти природу, після чого зробили виставку малюнків «Мій чарівний рідний край».

День синього кольору відбувся у четвер. Цього дня діти розповідали про свій улюблений вид спорту, своїх кумирів на яких вони хочуть бути схожими та презентували стінгазети «Шкідливі та корисні звички». Також усі учні школи від найстаршого до найменшого прийняли участь у загальношкільній музичній зарядці. Даний день дав можливість прищепити учням любов до спорту, здорового способу життя та показати що ранкова зарядка це весело і корисно.Фото без опису

П’ятниця була підсумковим кольоровим днем. У цей день діти відмовилися від вживання шкідливих для організму сухариків, чіпсів та газованої води, а замість них їли корисну та поживну їжу сповнену вітамінів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь