Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Виїзний день депутата в Привільненській ОТГ

Дата: 24.05.2018 19:19
Кількість переглядів: 1803

Фото без описуВ ході виїзного засідання, депутатський корпус та виконавчий комітет Привільненської об’єднаної територіальної громади оглянули об’єкти соціальної сфери та інфраструктури сіл, що входять до складу громади. Керівники установ детально розповіли куди та на що були потрачені виділені сільською радою кошти, вказали на проблеми, що потребують вирішення.

Відтак, керівники Привільненської та Молодавської шкіл дякували депутатам за підтримку закладів освіти, адже за минулий рік пророблено колосальну роботу (проведено енергозберігаючі заходи шкіл, замінено класні дошки та підлогу, облаштовано плитку в коридорах та огороджу, придбано інтерактивне обладнання, нові комп’ютери та меблі, відремонтовано шкільну майстерню та ремонти приміщень, закуплено двері в усі класні кімнати Привільненської ЗОШ, проводиться облаштування внутрішніх санвузлів у Молодавській школі, тощо). Показали класні кімнати для облаштування класу безпеки та цивільного захисту.Фото без опису

Керівники дошкільних закладів, що функціонують на території Привільненської ОТГ показували та розповідали про новозбудовані твердопаливні котельні, перекритий дах, використання в своїй повсякденній роботі з дітьми інтерактивного обладнання та зразкове у Дубенському районі меню для дошкільнят. А нещодавно відкритий Молодавський ДНЗ ознайомив депутатів із проведеними ремонтними роботами для відкриття другої групи закладу.

Керівник амбулаторії загальної практики сімейної медицини показувала оновлені фельдшерсько-акушерські пункти та напрацювання в напрямку розвитку медицини в Привільненській ОТГ. А представники Привільненського Будинку культури провели екскурсію у нещодавно відремонтованому приміщенні.

Фото без описуДепутати оглянули проведене перекриття даху Старостату в с.Молодаво Третє та заслухали очільника про наступний крок ремонту адмінприміщення в якому розташовано ФАП, поштове відділення та бібліотека.

Комунальному підприємству «Господар» було доручено провести ямковий ремонт  дорожнього покриття, розчищення проїзної частини доріг та влаштування вуличних ліхтарів, у місцях де їх не вистачає.

Разом з тим, кожен керівник мав можливість вказати депутатам та сільському голові про їх проблеми та потреби. А це і утеплення фасадів, і нові дитячі спортивно-ігрові майданчики, спортивні і тренажерні зали, облаштування територій, тощо.

Фото без описуВідтак депутати чітко знають куди і на що потрачені бюджетні кошти, а також - куди та скільки їх ще потрібно вкласти.

Наразі в Привільненській громаді виготовлені 5-ть проектно-кошторисних документацій на проведення ремонту доріг населених пунктів та проведення капітального ремонту ФАпу с.Черешнівка. Продовжується виготовлення генеральних планів території та незабаром планується відкриття другої групи в Молодавському ДНЗ «Сонечко». Є в громаді недобудови, які можуть слугувати тренажерним залами та ряд розпочатих робіт на які потрібно ресурси.

Виїзне засідання допомогло депутатському корпусу та виконавчому комітету Привільненської громади побачити успіхи та проблеми сіл, що входять до територіальної громади.

Фото без описуА спільне розуміння потреб і проблем, злагоджена робота депутатського корпусу, виконавчого комітету та керівників установ – обов’язково дадуть позитивний результат!

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь