Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

У НАШИХ СЕРЦЯХ – МИР!

Дата: 24.09.2018 09:39
Кількість переглядів: 2336

Фото без описуПротягом тижня з 17 по 21 вересня у Молодавській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів в рамках Всеукраїнської освітньої компанії «Голуб миру» проводилися заходи до Міжнародного дня миру.

         Тиждень у школі розпочався з самого ближчого для кожного громадянина – народних традицій та символів. Цього дня у початкових класах соціальний педагог Поровчук Л.Л. разом з учнями створювала лепбуки «Українські народні традиції», адже кожен українець повинен знати і поважати свої традиції, державні символи, бо в деякій мірі мир народу залежить і від цього.   

         У вівторок учні, які входять до шкільного учнівського самоврядування разом зі своїм наставником педагогом-організатором Маркопольською К.О. провели загальношкільну руханку «У наших серцях живе мир і доброта». Кожна дитина, яка прийняла участь у заході з радістю дарувала свою щиру посмішку для всіх оточуючих.Фото без опису

Мир залежить від нашої доброти сердець, тому у четвер учні-волонтери роздавали вітальні листівки-сердечка «Ми за мир!» та вітали з наступаючим Днем миру учнів, вчителів і техперсонал Молодавської школи. А учні першого класу під керівництвом класного керівника Котяш Л.А. провели акцію «Ми за мир!»

         21 вересня у Міжнародний день миру був проведений учнями та вчителями школи флешмоб «Голуб миру», який полягав у створенні фігури голуба. А намалювала для флешмобу такого чудового та гарного голуба вчитель образотворчого мистецтва Нестерук С.М. Даний птах був обраний не випадково, адже він є символом миру.

         Фото без описуТакі заходи дають можливість задуматися про найважливіще для кожної людини – мир. Тому бажаємо у Міжнародний день миру для всіх українців лише миру!

 

 

 

Фото без описуФото без опису

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь