Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Привільненська ОТГ продовжує роботу над розвитком безпеки громади

Дата: 17.12.2018 11:44
Кількість переглядів: 843

Фото без описуВ рамках проекту «Вартові безпеки», учасником якого є Привільненська ОТГ, на території громади проведено 2-денні навчання «Будь першим на місці події». Під керівництвом вмілих тренерів медики, педагоги та активна молодь отримували нові знання, вміння та практичні навики з питань домедичної допомоги. Учасники заходу освоїли алгоритм роботи та методику надання першої домедичної допомоги постраждалим. Навчились, першочергово, дбати про власну безпеку під час такої роботи.

В ході 8-ми годин роботи із сертифікованими тренерами було опрацьовано хід дій та методику проведення серцево-легеневої реанімації (немовлят, дітей та дорослих).Фото без опису

Практикували кликати на допомогу, викликати швидку та повідомляти про подію, не губитися, а правильно продумувати свої подальші кроки, аби підтримати життя непритомної людини до приїзду кваліфікованих працівників. Навчались правильній роботі під час непрохідності дихальних шляхів, сердечному приступі, інсульті, епілепсії, обмороку, цукровому діабеті, переохолодженні та обмороженні, гіпертемії, опіках та отруєнні чадним газом, тощо.

Другий день навчань з домедичної допомоги в Привільненській ОТГ був присвячений наданню першої допомоги та правильному алгоритмі дій при травмі. Фото без описуЩонайголовніше, почута від тренерів інформація відразу була впроваджена на практиці під час моделювання ситуативних випадків. Розглянуто типи травм, як виглядає кожна травма та скільки крові людина може втратити при кожній із них; перша допомога при переломах, переломі тазу під час ДТП; травми та рани голови та ока; поранення черевної порожнини, тощо.

Величезне спасибі тренерам та проекту «Вартові безпеки» та вагомий захід для нашої громади!

 

Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь