Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Учениця Привільненської ОТГ учасниця Школи "Агенти змін.Діти" для проактивних підлітків!

Дата: 02.01.2019 15:36
Кількість переглядів: 1140

Фото без описуПроект "Агенти змін.Діти" - «Підлітки змінюють громади в Україні через громадянську освіту» - це проект з популяризації неформальної громадянської освіти в Україні, який розпочався 1 квітня 2018 року за фінансової підтримки Фонду Демократії ООН (UNDEF) та виник на основі Школи з громадянської та волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін» НЦ “МАНУ”.

Проект виник на основі Школи з громадянської та волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін» НЦ “Малої академії наук України”, заснованим в 2015 році Катериною Клюзко та затвердженим МОН. 
Основними завданнями даного проекту є розширення мережі тренерів та учасників школи вже відомої Школи «Агенти змін», масштабування проведення школи в рамках України та обмін міжнародним досвідом. 
Проект «Підлітки змінюють громади в Україні через громадянську освіту» - “Агенти змін.Діти” реалізують: Центр політичних студій та аналітики «Ейдос», Національний Центр «Мала Академія Наук України», Благодійний фонд «Агенти змін», Молодіжна ініціатива «Серце в долоньках» за фінансової підтримки Фонду Демократії ООН (UNDEF) впродовж 2018-2020 років.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь