Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Рада місцевого розвитку Привільненської ОТГ

Дата: 31.01.2019 19:49
Кількість переглядів: 1615

Фото без опису30 січня в приміщенні Будинку культури відбулося засідання Ради місцевого розвитку Привільненської ОТГ. В ході заходу сільський голова Юрій Момотюк коротко окреслив досягнення громади в ході проведення реформи з децентралізації. Заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук відмітив Привільненську ОТГ, як одну з найкращих у Рівненській області, а директор Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування Руслан Сивий окреслив першість громади у рейтингу ОТГ Рівненщини щодо капітальних видатків на 1 мешканця, власних доходів, тощо. Голова Дубенської районної державної адміністрації Юрій Парфенюк наголосив на вагомому розвитку громади серед об’єднаних громад Дубенщини та коротко зупинився на досягненнях Дубенщини за попередній період.

Керівники освітньої, медичної та культурної галузей Привільненської ОТГ продемонстрували свої досягнення та наголосили на значному зросту капіталовкладень сільської ради в соціальні заклади. Проектний менеджер громади презентувала присутнім проекти перспективного плану розвитку громади на наступні роки.Фото без опису

Виконавчий директор ТОВ «Агро-Класік» Тамара Білоусова розповіла про діяльність підприємства на території громади та відзначила що працюють і розвиватимуться й надалі, аби надавати робочі місця нашим мешканцям, особливо молоді. Пані Тамара наголосила на співпраці підприємства із сільською радою щодо реалізації спільних соціальних проектів.

Дмитро Таргонський, представник Фермерського господарства UKRSNAIL ознайомив учасників заходу із впровадження на території громади проекту із влаштування равликової ферми, а настоятель Привільненської Свято-Троїцької Церкви  благословив громаду на подальший розвиток.

Привільненська ОТГ щиро дякує за співпрацю місцевим аграрним компаніям, підприємствам та підприємцям, усім керівникам та творчим колективам за ефективну співпрацю.

Фото без описуЩиро надіємося, що спільними зусиллями та відданості в своїй роботі кожної ланки, ми досягнемо ще більших результатів у розвитку нашої Привільненської об’єднаної територіальної громади.

Дякуємо усім, хто взяв участь у Раді місцевого розвитку Привільненської ОТГ.

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь