Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Делегація Привільненської ОТГ- учасник всеукраїнської конференції “Безпечна громада. Спільний інтерес, спільна відповідальність”

Дата: 04.03.2019 13:44
Кількість переглядів: 752

Фото без описуНещодавно представники Привільненської громади мали можливість взяти участь у всеукраїнській конференції “Безпечна громада. Спільний інтерес, спільна відповідальність”. Організаторами даного заходу виступили Інститут миру та порозуміння та Міжнародний фонд «Відродження». В ході заходу говорили про безпеку, як стратегічний напрямок розвитку місцевих громад, ознайомились із успішними кейсами безпекових проектів та напрямками взаємодії поліції і громади.

Про основні аспекти інтегрованого підходу до безпеки в громаді, компонентів та інструментів підвищення безпеки в громаді розповідали Роман Коваль - голова Інституту миру і порозуміння, Роман Романов - Директор Програми "Права людини та правосуддя" МФ “Відродження” та Олена Лукашевич - директор Київського міського Центру громадського здоров‘я.

Про успішний досвід безпеки в громадах Канади учасники конференції мали можливість послухати у доповіді Метта Торігіан, очільника сфери поліцейської діяльності та державного управління Онтаріо, Канада, екс-заступника міністра охорони громадської безпеки, заслуженого наукового співробітника Школи зовнішніх справ та державного управління Університета Торонто.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь