Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Обласний семінар з Цивільного захисту

Дата: 06.03.2019 09:48
Кількість переглядів: 727

Фото без опису6 березня 2019 року на базі Привільненської ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив обласний семінар-практикум на тему "Підготовка та проведення заходів цивільного захисту в освітніх закладах" та відкриття навчально-методичного кабінету цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. У заході взяли участь керівник та методисти навчально-методичного центру з питань цивільного захисту, начальник 4-го державного пожежно-рятувального загону Михайло Домарацький, командири батальйонів, що дислокуються на території Привільненської ОТГ Сергій Божко та Віталій Комар, Микола Гаврилюк, директори та завідуючі загальноосвітніх та дошкільних опорних закладів по цивільному захисту із 32-х громад Рівненської області.
Програма семінару включала виступи запрошених гостей, презентовано заклад та новостворений кабінет, ознайомлено присутніх з навчально-виховною роботою Привільненської ЗОШ з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.
Цікавим та повчальним стало відпрацювання практичних дій в умовах виникнення пожежі в нашій школі. Зокрема було проведено евакуацію, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту на випадок надзвичайних ситуацій.Фото без опису
Свої практичні навички учасники семінару продемонстрували під час квесту. Поділені на групи, вони проходили згідно розробленої карти маршрут по зупинках "Медична допомога", "Інтерактивна вікторина", "Правильна валіза", "Фізична зупинка". Під час цього модулю учасники семінару проявили активність, спритність, знання та вміння діяти в різних ситуаціях.
Семінар проходив перед святом 8 березня, тому жіноча половина учасників, отримала вітання від директора школи Крамчинського Віталія Ярославовича та креативні вироби ручної роботи від гуртківців.
Та найкращим результатом для нас є те, що по закінченні, всі залишили стіни нашої школи з посмішками, позитивними емоціями та приємними спогадами про зустріч.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь