Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

В Привільненській ОТГ затверджено тарифи на вивезення твердих побутових відходів

Дата: 19.04.2019 11:55
Кількість переглядів: 644

17 квітня відбулось засідання сесії Привільненської сільської ради на якому розглянуто 24 питання порядку денного. Зокрема депутатами було затверджено тарифи на вивезення ТПВ комунальним підприємством «Господар» як для мешканців сільської ради (7 гривень із однієї особи в місяць), так і суб'єктів господарювання всіх форм власності.

Найближчим часом із власниками будинків будуть заключені відповідні договори та розроблено графік надання таких послуг. Варто відмітити, що за декілька місяців на території громади запроваджується система роздільного збору сміття. Незабаром відповідні майданчики з сміттєвими баками першочергово будуть влаштовані на території установ та організацій громади, а згодом і на вулицях населених пунктів Привільненської ОТГ.

Також, депутатський корпус заслухав колективне звернення ініціативної групи територіальної громади сіл Малі Сади, Великі Сади та Придорожне щодо можливості їх приєднання до Привільненської ОТГ. Категоричних заперечень щодо такої можливості у депутатів сільської ради не виникло.

В ході засідання було представлено керівника центру надання адміністративних послуг Юрія Федосова, призначеного розпордженням сільського голови як такого, що прийшов за конкурсом.

Серед іншого депутатами Привільненської ОТГ було надано дозвіл на виготовлення Генерального плану, плану зонування та проведення стратегічної екологічної оцінки території сіл Молодаво Друге та Привільне. Затверджено вартість капітальних робіт, що проводяться на об’єктах громади. Внесено зміни до бюджету сільської ради на 2019 рік та місцевих програм благоустрою генерального плану, доріг, тощо.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь