Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

День пам'яті і примирення

Дата: 08.05.2019 15:49
Кількість переглядів: 682

Фото без опису8 травня на території Привільненської ОТГ вшановано пам’ять односельчан, які загинули в боротьбі з фашистською Німеччиною та висловили слова подяки героям, що захищають нашу країну сьогодні.

Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю мільйонів воїнів і мирних людей, які поклали своє життя заради миру та майбутніх поколінь.

Понад сімдесят років тому український народ разом з іншими народами антигітлерівської коаліції ціною мільйонів життів захистив світ від жахіть фашизму. Українці у різних арміях світу самовіддано та жертовно боролися проти спільного ворога.

Вшановуючи пам’ять минулого бажаємо всім нам мирного неба. І навіть у той час, коли схід нашої держави палає ми прогмовляємо: Ніколи знову!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь