Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Свято Івана Купала в Привільненській ОТГ зібрало понад 200 гостей з різних куточків громади

Дата: 08.07.2019 17:17
Кількість переглядів: 586

Гарною традицією Привільненської ОТГ є відзначення одного з найбільш таємничих і магічних свят, що дісталося нам від наших пращурів Івана Купала, яке відбулось у ніч з 6-го на 7-ме липня на території с.Молодаво Перше. Театралізоване дійство, святковий концерт, багаття, конкурси та розваги просто неба цього вечора об’єднали членів Привільненської ОТГ, ряди якої вже поповнили представники Іваннівської громади. 


Гостей заходу привітав голова громади Юрій Момотюк, представник від Іваннівської делегації та народний депутат України Олександр Дехтярчук, який побажав нам здійснення задумів і мрій та пообіцяв й надалі сприяти розвитку Привільненської ОТГ. А досягнень спільної роботи громади та депутата сьогодні таки чимало.
Цьогорічне свято запам’ятається ще й новою традицією – передачею естафети його проведення іншому населеному пункту громади. Купальський вінок-екстафету керівництво громади урочисто передали представникам села Іваннє, котрі в наступному році прийматимуть гостей усіх населених пунктів Привільненської ОТГ. 
Приємно відзначити, що вперше про безпеку заходу дбали представники нашої місцевої пожежної команди, медичний автомобіль та лікар. 
Щиро дякуємо творчим колективам громади за чудове свято, а нашим мешканцям за активність. Дякуємо усім, хто долучився до підготовки та проведення заходу.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь