Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

В Привільненській ОТГ взялись за благоустрій територій населених пунктів громади

Дата: 28.07.2019 15:07
Кількість переглядів: 669

Фото без описуПротягом неділі техніка спеціального призначення та працівники комунального підприємства «Господар» працювали над благоустроєм сіл Іваннє, Бортниця та Зелене Привільненської ОТГ. За цей період вдалось навести лад на сільських кладовищах, пообкошувати узбіччя доріг, стадіон тощо. Приємно відмітити, що технікою до прибирання сільського кладовища доєднались і  приватні підприємці села Іваннє.

 Керівництвом громади проведено огляд території населених пунктів сіл Кривуха, Кліщиха та окреслено  першочергові кроки щодо благоустрою території. Роботи в даних населених пунктах розпочнуться уже з понеділка.

Починаючи з 27 липня на території громади розпочались громадські толоки, ініціатором яких виступив сільський голова Юрій Момотюк. Першими на толоку зібрались понад 40 мешканців села Бортниця, до яких доєднався і сільський голова. Дорослі та діти спільно працювали, аби вулиці населеного пункту стали охайними та милували око. Цього ж дня самоорганізувалась молодь села Іваннє, котрі привели в належний стан трибуни стадіону.Фото без опису

Щиро дякуємо мешканцям Бортниці та молоді з Івання за ініціативність та готовність до спільної праці задля розвитку наших населених пунктів. Маємо надію, що не менш ініціативними будуть усі мешканці Привільненської ОТГ.

Будь яка добра справа та зміни починаються із кожного з нас! Будьмо небайдужими, будьмо активними та спільно змінимо нашу громаду на краще!

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь