Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Віднині в Привільненській ОТГ функціонує комісія з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам

Дата: 27.09.2019 09:31
Кількість переглядів: 587

Фото без описуСаме таку комісію одноголосним рішенням депутатського корпусу Привільненської ОТГ було створено на черговому спільному засіданні сесії та виконавчого комітету громади. Дана комісія обстежуватиме земельні ділянки, що використовуватимуться без правовстановлюючих документів та сприятимуть відшкодуванню втрачених коштів власників земельних ділянок та місцевого бюджету. Робота комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам стане своєрідним механізмом впливу на порушників.

Одним з головних питань порядку денного сесії було затвердження передавального акту необоротних активів, в т.ч. основних засобів та інших необоротних матеріальних активів Іваннівської сільської ради правонаступнику Привільненській сільській раді. Дане рішення є завершенням процесу реорганізації Іваннівської сільської ради, яка добровільно приєдналась до Привільненської ОТГ.

Загалом на спільному засіданні сесії та виконавчого комітету Привільненської громади було розглянуто 28 питань порядку денного, понад 20 звернень громадян та 6 питань виконавчого комітету.

Фото без описуВ ході роботи депутатський корпус також схвалив рішення щодо пільгового харчування дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, учасників АТО в КЗ «Молодавський ДНЗ «Сонечко» та створили 2-гу групу подовженого дня на базі КЗ «Привільненська ЗОШ І-ІІІ ступенів». Затвердили проектно-кошторисні документації на ремонтні роботи по заміні покриття будівлі майстерні КЗ «Молодавська ЗОШ І-ІІ ступенів» та шкільної їдальні КЗ «Привільненська ЗОШ І-ІІІ ступенів», ремонт старостату в с.Молодаво Третє.

Обговорили питання профілактики та боротьби зі сказом тварин і надали дозвіл на зрізування дикорослих дерев на території громади та інше.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь