Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Привільненська ОТГ в складі 3-х громад України, які започаткували міжнародне співробітництво зі Словенією

Дата: 21.10.2019 18:34
Кількість переглядів: 530

Фото без описуВ рамках міжнародного навчального візиту керівництва об’єднаних територіальних громад Рівненщини, Житомирщини, Львівщини та Волині, сільський голова Привільненської громади підписав Угоду про наміри щодо розвитку подальшої співпраці із муніципалітетом міста Одранці (Республіка Словенія) у сфері місцевого розвитку.

 

Міжнародний навчальний візит до Словенії організований Центром Європейських перспектив для 10-ти керівників ОТГ 4-х областей в рамках Програми U-LEAD з Європою та проекту «Подорож заради змін». Аналогічні Угоди про наміри співпраці підписали ще дві громади з України:  Устилузька міська рада (Волинська область) та Монастирська міська рада (Тернопільська область).

В ході візиту, члени делегації мали зустрічі із Бертою Мрак - Головою сектору Східної Європи, Південного Кавказу, Центральної Азії та Арктики; Грегою Кордеж – (сектор проектів ЄС) Директорат регіонального розвитку Міністерства економічного розвитку та технологій Словенії; Андрієм Бороденковим - Першим секретарем Посольства України в Республіці Словенія.

Делегати з України ознайомились із Стратегією розвитку бізнесу в Словенії, окреслили план дій та міжнародні інвестиції; вивчили роботу Палати ремесел і малого бізнесу Словенії та Мережі Європейських підприємців; відвідали три муніципалітети Словенії та розглянули історичні зв’язки між Словенією та Україною.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь