Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Про зміни та їх важливість дітям Привільненської ОТГ розказуватимуть через гру

Дата: 24.10.2019 17:08
Кількість переглядів: 586

Фото без описуПривільненська ОТГ одна зі ста громад України - партнерів проекту "Маленький набір для великих змін". Проект покликаний пояснювати складні речі – такі, як реформи – на простих прикладах, через казки та ігри. Дану ініціативу реалізує Посольство Швеції в Україні спільно з громадською організацією "МІНЗМІН", проєктом "Абетка реформ" за підтримки Програми "U-LEAD" з Європою.
Розроблені навчальні матеріали дозволять розібратися, у чому полягає суть змін, та змотивують втілювати маленькими кроками зміни в громадах. Адже процес реформ в Україні досить складний та багатогранний, інколи навіть дорослим важко розібратися у тому, що відбувається в країні. А з дітьми майже не говорять на тему реформ та важливих змін. Метою проєкту є розповісти дітям та їхнім батькам простою мовою в ігровій формі про реформи та актуальні зміни та заохотити мешканців громад, навіть найменших, стати частиною таких змін.
Незабаром у навчальних закладах Привільненської ОТГ пройдуть «Уроки важливих змін», котрі за допосмогою «Маленького набору для великих змін» у доступній формі роз’яснять суть актуальних змін та реформ в Україні, показують, наприклад, як працює реформа децентралізації, або навчають, як правильно сортувати сміття.

"Уроки важливих змін" – це курс для дітей, який покликаний виховувати відповідальних та активних громадян, лідерів змін, які в майбутньому змінюватимуть Україну.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь