Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Діалог влади та громади - шлях до розвитку

Дата: 20.11.2019 12:23
Кількість переглядів: 497

Відкритий діалог керівника громади із мешканцями, представниками бізнесу, аграріїв, громадських активістів та молоді проведено в с.Іваннє.

За ініціативи голови Привільненської ОТГ Юрія Момотюка, керівництво громади за участі представників депутатського корпусу та виконавчого комітету, розпочато проведення повуличних зборів.


В ході розмови було коротко окреслено подальші кроки задля розвитку громади. А це й доцільність відбудови твердопаливної котельні в с.Іваннє, існуючої ситуації з вуличним освітленням та ремонтом доріг у перспективі.
Жителі села активно ставили питання, ділилися своїми баченнями сільських проблем. Всі говорили про наболіле і спільно шукали шляхів для вирішення злободенних питань у майбутньому.
Голова наголосив, що кожна пропозиція стане вагомою лептою Стратегії розвитку громади та Плану соціально-економічного розвитку на наступні роки. Коригування вищезгаданих документів буде розпочато уже згодом.
Серед іншого, сільський голова спілкувався про спільні досягнення, прозорість в роботі місцевого бізнесу та перспективи повернення земель запасу. Про продовження проведення громадських толок, громадських ініціативи та продовження розпочатих діалогів з людьми в майбутньому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь