Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

В ПРИВІЛЬНЕНСЬКІЙ ШКОЛІ РЕАЛІЗОВАНО 2 ПРОЕКТИ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ ПРИВІЛЬНЕНСЬКОЇ ОТГ

Дата: 17.12.2019 09:58
Кількість переглядів: 652

Осучаснений кабінет біології, 4 смарт-телевізори, проектор та цифрова фото-камера поповнили навчальний "арсенал" навчального закладу громади. Нещодавно в Привільненській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась презентація проектів "Сучасний кабінет біології сьогодні - здорова планета і нація в майбутньому" та " Сфвіт медіа". Ідеї реалізовані завдяки активності педагогів та учнів в рамках проекту Бюджет участі Привільненської ОТГ.


«Ми не побоялися чогось нового, вчились писати проекти, переробляли їх по декілька раз, відвідували тренінги та самовдосконалювались. І ось нашим навчальним закладом було виграно 2 проекти, які сприятимуть досягненню високих результатів у навчальному процесі» - говорить керівник проекту "Сучасний кабінет біології сьогодні - здорова планета і нація в майбутньому" Тетяна Довжик.

На минулому тижні відбулася презентація проектів "Сучасний кабінет біології сьогодні - здорова планета і нація в майбутньому" та " Світ медія".Автором проекту Тетяною Довжик було підотовлено презентацію " На шляху до реалізації", де вона розкрила основні аспекти по роботі над проектом та продемонструвала навчально - демонстраційний матеріал, придбаний для кабінету біології. Виступи дітей, цікаві завдання для гостей допомогли повернути гостей на декілька хвилин в шкільне життя.

Другим реалізованим в навчальному закладі є проект "Світ медія". Автор проекту Мирослава Борейчук означила із його результатами, а саме СМАRT- телевізори у кожному класі, проектор, камера для фото та відео зйомки, які допоможуть учням школи навчатися у просторі сучасних технологій.

Адміністраціія закладу, педагоги та учні щиро дякують сільському голові Юрію Момотюку, заступнику сільського голови Петру Дуцькому, провідному спаціалісту з питань освіти Інні Якимюк та проектному менеджеру Світлані Роїк за співпрацю, фінансову підтримку на шляху до реалізації наших проектів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь