Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Привільненська ОТГ продовжує роботу для економічного розвитку громади та регіону - попередня концепція індустріального парку розроблена

Дата: 30.04.2020 15:10
Кількість переглядів: 842

Фото без описуПривільненська ОТГ продовжує активну роботу з впровадження стратегічного бачення економічного розвитку громади шляхом побудови індустріального парку. Реалізація ідеї створить нові потужні джерела надходжень до бюджету, сприятиме створенню робочих місць, залученню інвестицій та розвитку промисловості Рівненщини. Перший крок Привільненською ОТГ зроблено і вже сьогодні ми маємо попередню концепцію майбутнього індустріального парку та обговорено подальші кроки, які сприятимуть успішній реалізації проекту.

Фото без описуСьогодні в Привільному відбулася презентація попереднього техніко-економічного обґрунтування будівництва індустріального парку на території громади. Цьому сприяло започаткування співпраці Привільненської ОТГ із потужною компанією EVON Group , котра професійно працює над створенням індустріальних парків в Україні.

Наразі, громада уже має двох потенційних інвесторів, котрі сьогодні вивчають можливості свого розвитку на території Привільненської ОТГ.

Ми віримо, що наші амбітні плани щодо побудови індустріального парку будуть втілені у життя. Ми й надалі однією командою Привільненської громади працюватимемо аби розвивати нашу територію та створювати належні умови проживання для її мешканців.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь