Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Привільненську ОТГ відвідала заступниця Міністра культури та інформаційної політики України

Дата: 10.09.2020 12:38
Кількість переглядів: 469

Фото без описуВ ході робочого візиту на Рівненщину, Привільненську ОТГ відвідала делегація міністерства культури та туризму на чолі з заступницею Міністра культури та інформаційної політики України Лариси Петасюк. До делегації долучився й народний депутат України Олександр Аліксійчук. Шанованим гостям було презентовано досягнення Привільненської громади в напрямку розвитку культурного середовища - діяльності Будинку культури с.Привільне та публічно-шкільної бібліотеки. Роботу молодіжного центру Привільненської ОТГ, створений мурал «Перше digital-сузіря муралів на карті України» та інші реалізовані проекти громади.

В ході зустрічі керівництвом громади було коротко окреслено ідеї проектів з розвитку культури і туризму на території громади та наголошено на існуючих проблемах усіх об’єднаних територіальних громад – підтримки інфраструктури об’єктів культури з боку держави. Проговорено механізми залучення додаткових коштів на підтримку об’єктів культурної сфери Привільненської ОТГ.Фото без опису

Презентовані в молодіжному центрі дитяча анімація (виготовлена в рамках проекту «Ю-тубери. Створювати відео? Просто!» за підтримки Рівненської ОДА) та відеосюжет молоді про Тараканівський форт (підготовлено в рамках проекту «Медіа-школа прямує в громади» за підтримки Українського культурного Фонду) - вже невдовзі будуть розміщені на сайті Міністерства.

Загалом, представники Міністерства культури та туризму відмітили досягнення Привільненської ОТГ та великий обсяг проробленої роботи громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь