Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Голова громади прийняв участь у роботі Координаційно-консультативної ради з питань місцевого самоврядування при голові Рівненської обласної ради та  зборах Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України

Дата: 18.12.2020 16:20
Кількість переглядів: 450

Фото без описуЗа словами голови обласної ради - координаційно-консультативна рада стане платформою, майданчиком комунікації та обміну досвідом між обласною, районними та місцевими радами Рівненщини, місцем знаходження відповідей на найактуальніші питання, що виникають у повсякденній роботі на благо громад краю.

 

17 грудня відбулося перше засідання Координаційно-консультативної ради з питань місцевого самоврядування при голові Рівненської обласної ради, в якому взяли участь майже у повному складі новообрані голови громад Рівненщини, голови районних рад, керівництво та депутати обласної ради. В ході роботи обговорено проблеми передачі майна спільної власності територіальних громад, організацію роботи органів місцевого самоврядування та особливості реорганізації рад і їх виконавчих органів.

 

На загальних зборах Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України головою відділення  обрано міського голову Рівного Олександра Третяка.

Також в ході  роботи було обрано керівний склад та правління Рівненського РВ АМУ та  інші питання спільної роботи задля розвитку громадФото без опису

 

Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан ореслив спільні кроко роботи та виступив перед керівниками громад – «Наше гасло «Спільними зусиллями» – якщо ми чогось хочемо то ми цього досягаємо спільно з вами. Ви посланці – яких обрали громади. Тому на вас сьогодні велика відповідальність. Проблеми у всіх громад однакові – не залежно від того великі чи маленькі. Ми завжди готові усім вам допомогти. Держава  повноваження передала громадам а про  ресурс забула. Це стосується багатьох проблемних питань. Але нам  вдалося – відстояти акциз для громад, це наша спільна перемога. Ми хочемо щоб формула була справедливою по розподілу ПДФО, щоб був новий закон про службу в ОМС – це ті перспективи, які без вас не можливі. Сьогодні знову Парламент дискутував  щодо інспекторів праці, але пригадайте - коли їх запровадили то чимало проблем у громадах почали вирішуватися дуже просто, це хороший інструмент для громад.  Тому ми не боїмося дискусійних норм».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь