Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Бюджет Привільненської громади на 2021 рік складає понад 54 мільйони гривень

Дата: 23.12.2020 16:19
Кількість переглядів: 592

Фото без описуГоловним питанням порядку денного чергового засідання депутатського корпусу Привільненської громади 22 грудня стало затвердження бюджету на 2021 рік, 70% якого виділено на функціонування закладів освіти громади. Одноголосним рішенням депутатського корпусу громади з місцевого бюджету виділено понад 1 030 000 гривень на дофінансування медичної галузі. Депутатів громади обурює позиція держави щодо критичного недофінансування медицини, особливо в період світової пандемії. Відтак, народними обранцями в найближчому майбутньому буде заплановано ряд заходів з відстоювання інтересів медичної сфери громад усієї Дубенщини. Затверджений бюджет на 2021 рік - це первинний документ до якого протягом року будуть вноситись зміни.

В ході роботі сільський голова наголосив на спільних кроках керівництва та депутатського корпусу, котрі сприятимуть додатковому наповненню місцевого бюджету. «Наповненість коштами місцевих програм повинна бути суттєво збільшеною, а в громаді реалізовуватись заплановані проекти задля її соціально-економічного розвитку» - відмітив Юрій Момотюк.

Загалом на порядку денному 3-го спільного засідання депутатського корпусу та виконавчого комітету громади було розглянуто понад 40 питань та ряд звернень громадян.Фото без опису

Зокрема, виділено субвенції з місцевого бюджету бюджетам інших громад району для продовження співпраці в напрямку розвитку спорту (дитячі гуртки), соціального захисту (соціальні працівники), інклюзії (надання освітніх послуг дітям з особливими потребами), медицини (центр первинної медико-санітарної допомоги). Закладено першочергові кошти на реалізацію місцевих програм: соціального захисту населення, підтримки творчих ініціатив у закладах загальної середньої освіти, центру професійного розвитку педагогічних працівників, підтримка комунального підприємства «Господар», забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони, шкільний автобус та інше.

Виконавчим комітетом громади розглянуто депутатське звернення щодо встановлення стаціонарних зупинок в населених пунктах громади, встановлення дорожніх знаків «Діти» на прилеглих частинах дороги навчальних закладів громади та надано дозвіл на видалення аварійних дерев на території громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь