Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Сесія Привільненської сільської ради

Дата: 21.01.2021 17:10
Кількість переглядів: 456

На черговому засіданні депутатського корпусу та виконавчого комітету Привільненської територіальної громади 20 січня розглянуто 23 питання порядку денного, понад 20 звернень громадян та сім питань, що були винесені на розгляд виконавчого комітету громади.

 

Депутати прийняли рішення про прийняття у комунальну власність територіальної громади комунальне некомерційне підприємство «Дубенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Надали субвенції бюджетам територіальних громад для спільного утримання центру соціального обслуговування та трудового архіву. Для придбання паливно-мастильних матеріалів поліцейському офіцеру громади та проведення лабораторних досліджень питної води. Поповнили статутний капітал комунального підприємства «Господар» Привільненської сільської ради. Заслухали звіт про виконання бюджету громади за 2020 рік та внесли зміни до бюджету на 2021 рік.

Затвердили Стратегію розвитку Привільненського центру професійного розвитку педагогічних працівників та перейменували заклади освіти Привільненської територіальної громади. Розглянули ряд інших важливих питань, що сприятимуть належному розвитку громади та функціонуванню установ комунальної власності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь