Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Чергова сесія Привільненської сільської ради

Дата: 01.03.2021 14:27
Кількість переглядів: 1123

24 лютого 2021 року було проведено чергове  спільне засідання сесії та виконавчого комітету  Привільненської сільської ради, в ході якого було розглянуто 22 питання  порядку денного та понад 50 заяв жителів сільської ради щодо надання дозволу на виготовлення та затвердження технічної документації проектів землеустрою та інші питання, пов’язані із землекористуванням.

 

    На сесії прийнято рішення про створення служби у справах дітей виконавчого комітету Привільненської сільської ради та затверджено Положення служби.

          В Україні на повну потужність працює реформа надання медичної допомоги. На даний час стоїть питання про переформатування мережі первинної медичної допомоги  в межах однієї територіальної громади. Тому, не залишивши поза увагою, досконало вивчивши і зваживши,  депутатським корпусом було прийняте рішення про  прийняття у комунальну власність КНП «Дубенський районний  центр первинної медико-санітарної допомоги».

        Завдання ПМСД – надання первинної медичної допомоги, здійснення ефективного управління медичним обслуговуванням населення, вжиття заходів з профілактики захворювання населення, підтримки громадського здоров’я .Тому і було внесено на розгляд питання:

 -  про надання  фінансової підтримки Комунальному некомерційному підприємству  «Дубенський центр ПМСД»;

 - про надання субвенції  Дубенській РДА для погашення зареєстрованої бюджетної заборгованості по установах Малосадівської сільської ради;    Вербській сільській раді  на оплату праці тренерів-викладачів та соціальних робітників, які надають соціальні послуги жителям Привільненської територіальної громади;

  - про затвердження тарифів на платні послуги КП “Господар”;

 - управлінню соціального захисту населення Дубенської РДА (оренда приміщення), департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської ОДА на проведення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, які є мешканцями сільської ради;

 - про затвердження зведеного кошторисного розрахунку поточного ремонту адміністративного приміщення в с.Малі Сади.

      У ході засідання було внесено зміни до місцевого бюджету Привільненської сільської  ради на 2021 рік та розглянуто ряд інших питань, що сприятимуть розвитку громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь