Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Освітяни громади знайомились із кращими практиками впровадження сучасних методик навчання в провідних навчальних закладах Умані

Дата: 05.03.2021 09:42
Кількість переглядів: 1035

Фото без описуЗа сприяння багаторічних партнерів громади, потужної місцевої аграрної компанії «Агро Класік» голова громади та керівники освітніх закладів мали можливість перейняти передовий, інноваційний досвід роботи провідних навчальних закладів України - Український аграрний ліцей та Українську дитячу академію (м.Умань).

Новий підхід в освітній процес через тісну співпрацю вчителів (тьюторів) з учнями (членами «екіпажів»), інтегроване навчання, що впроваджується у повсякденному проведенні уроків не лише початкової, але і старшої школи. Можливість займатися у різноманітних «студіях» (за вибором і вподобаннями дитини), що сприяє всебічному розвитку особистості, активної життєвої позиції дитини, реалізації себе, як успішної і цілеспрямованої людини у  майбутньому - це те, до того повинна прагнути сьогодні кожна школа.Фото без опису

Окремо хочеться відмітити курс «Агросфера», який вивчається старшокласниками. Цікава змістовна лінія, прикладний характер, легкість і зрозумілість матеріалу сприяє зацікавленість освоєння професій, пов’язаних з аграрним напрямком.

Ще раз щиро дякуємо ТОВ «Агро Класік» за можливість перейняття передового досвіду роботи потужних навчальних закладів.  Щиро вдячні за  змістовну зустріч директору закладів Олені Ярошинській, директору Українського аграрного ліцею та Української дитячої академії м.Умань.

Прикладемо всіх зусиль, аби й заклади освіти Привільненської громади найближчим часом досягнуть такого ж успіху.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь