Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Заборону спалювання сухої трави, сухостою та твердих побутових відходів в Привільненській громаді віднині контролюватиме рейдова комісія

Дата: 07.04.2021 17:52
Кількість переглядів: 875

Фото без опису6 квітня на спільному засіданні сесії та виконавчого комітету Привільненської сільської ради було розглянуто 42 питання порядку денного та понад 140 звернень громадян. На засідання виконавчого комітету виносилось 14 питань, що стосувались обмежень мешканців громади пов’язаних із Covid-19, зрізання аварійних дерев та створення рейдової комісії, що контролюватиме дії мешканців щодо спалювання сухої трави, сухостою та твердих побутових відходів. До складу комісії увійшли: дільничний офіцер громади, місцева пожежна команда та представник 4 пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України, старости громад та заступник голови.

В ході роботи депутатським корпусом сільської ради затверджено звіт про виконання місцевого бюджету та створено проект соціального менеджерства на території громади; надано фінансову підтримкуФото без опису Привільненській та Іваннівській амбулаторіям для проведення одноразової доплати медичним працівникам громади, котрі безпосередньо задіяні в боротьбі з Covid-19 та виділено кошти для придбання телемедичного обладнання для амбулаторій; затверджено Правила благоустрою населених пунктів та Положення про порядок закріплення майна комунальної власності громади. Затверджено ряд проектно-кошторисних документацій на виконання робіт, що заплановані у поточному році та внесено зміни до місцевого бюджету на 2021 рік; розглянуто ряд земельних питань та інше.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь