Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

У виїзний день депутата Привільненської громади усі щиро раділи досягненням та спільно міркували над вирішенням існуючих проблем

Дата: 24.05.2021 14:14
Кількість переглядів: 1388

Шість років поспіль традиційним заходом Привільненської сільської ради є проведення виїзного Дня депутата, котрий щороку відбувається 22 травня. В цей день депутатський корпус, члени виконавчого комітету, керівники установ відвідали кожен куточок громади: заклади шкільної та дошкільної освіти, медицини, культури, стадіони, центр надання адміністративних послуг для населення, комунальні підприємства, місцеву пожежну частину та старостати. Проаналізували найбільш проблемні об’єкти, що потребують коштів для їх «відродження».

Усі разом підсумували пророблену роботу та окреслили першочергові кроки, аби сприяти досягненню цілей Стратегії сталого розвитку громади. Такий захід дає практичне розуміння кожному депутату про що йтиме мова на наступних засіданнях сесії сільської ради та важливість єдності у вирішенні тих чи інших стратегічних питань.

Щиро радіємо, що кожен із членів нашої великої команди розуміє важливість злагодженої роботи, є відповідальними людьми з єдиною для всіх метою – розвиток та розквіт Привільненської громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь