Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 18.06.2021 16:55
Кількість переглядів: 442

Виконавчий комітет Привільненської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування:

- державний реєстратор відділу «ЦНАП»  виконавчого комітету Привільненської сільської ради – 1 штатна одиниця.

Вимоги до кандидата:  громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра. Стаж роботи в органах місцевого самоврядування або в органах виконавчої влади не менше одного року у відповідних сферах роботи, або стаж роботи в інших сферах управління не менше трьох років. Вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп'ютері.

Кваліфікаційні вимоги до державного реєстратора:

Державним реєстратором є громадянин України, який має вищу освіту за спеціальністю правознавство, відповідає кваліфікаційним вимогам, встановленим Міністерством юстиції України, та перебуває у трудових відносинах з суб’єктом державної реєстрації прав.

Для державних реєстраторів, крім вимог, передбачених Законом України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про державну службу» та іншими законами України, встановлюються такі вимоги:

стаж роботи у сфері права не менше трьох років або на посаді державного реєстратора чи на іншій посаді, що передбачає виконання функцій державного реєстратора (далі - посада державного реєстратора), не менше одного року;

успішне проходження спеціальної перевірки діяльності державного реєстратора в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань в порядку здійснення контролю, визначеному Кабінетом Міністрів України (для осіб, які до призначення на посаду державного реєстратора перебували на посаді державного реєстратора в іншого суб'єкта державної реєстрації); спеціальна перевірка діяльності державного реєстратора в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань не проводиться у випадках переведення з посади державного реєстратора на іншу посаду державного реєстратора в межах одного суб'єкта державної реєстрації чи переведення з посади державного реєстратора на іншу посаду державного реєстратора у зв'язку з реорганізацією або ліквідацією суб'єкта державної реєстрації, передачі або делегування повноважень і функцій від одного суб'єкта державної реєстрації до іншого;

необхідність проходження тестування поширюється на наступних осіб:

- які мають намір виконувати функції державного реєстратора та не перебували на посаді державного реєстратора або не виконували функції державного реєстратора, перебуваючи у трудових відносинах з суб’єктом державної реєстрації;

- які виконували функції державного реєстратора, але не перебували у трудових відносинах з суб’єктом державної реєстрації.

- які перебували у трудових відносинах з суб’єктом державної реєстрації, але не вчиняли у реєстрах реєстраційних дій, або ж взагалі не мали ідентифікаторів доступу

- які отримали сертифікат про підтвердження професійної компетентності у сфері державної реєстрації (відповідні сертифікати, що видавались під час дії експериментального проекту, не можуть прийматись на підтвердження професійної компетентності кандидата на посаду державного реєстратора з огляду на дію нормативно-правових актів в часі).

Особи, які за результатами тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації набрали 0 балів, вважаються такими, що не пройшли тестування та не можуть бути допущені до призначення на посаду державного реєстратора або виконувати функції державного реєстратора, а також таким особам не може бути надано доступ до реєстрів.

Згідно з чинним порядком заміщення вакантних посад конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування» та «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу .

Для участі в конкурсі подаються документи:

заява про участь у конкурсі; заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; 2 фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту; е-декларація про майно (доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік), копії паспорта і номер ідентифікаційного коду, копія військового квитка (за необхідності); свідоцтво про одруження (за необхідності); копія трудової книжки.

Термін подання документів: протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу. За довідками звертатись за адресою: с. Привільне, вул. Грушевського, 2, кабінет № 2, тел.03656-54-1-10.

Телефони для довідок: (063) 7954959 (Керівник відділу «ЦНАП» виконавчого комітету Привільненської сільської ради - Федосов Юрій Вячеславович).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь