Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Привільненська громада виборола перемогу для реалізації 3 проєктів на своїй території

Дата: 29.07.2021 12:35
Кількість переглядів: 1316

Нещодавно, Привільненська громада отримала можливість  для реалізації 3 проєктів за рахунок коштів обласної програми підтримки місцевих ініціатив та міжнародної технічної допомоги. Обов’язковою умовою реалізації проектів є їх співфінансування із місцевого бюджету сільської ради.

 

В рамках щорічного обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Рівненської області до січня 2022 року на території громади буде реалізовано проект «Розширення сфери послуг комунального підприємства «Господар» Привільненської сільської ради шляхом відкриття 2 швейних майстерень у селах Привільне та Іваннє». Загальна вартість проекту складає 197 674 гривень, з них: 149 800гривень  – кошти проекту.

Найближчим часом розпочинається реалізація проєкту соціальної згуритрваності "Трояндова громада Рівненшщини", що передбачає висадження майже півтисячі троянд у населених пунктах нашої громади. Проєкт реалізується в рамках конкурсу соціальних ідей у Рівненській області за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з ГО «Молодіжна платформа». Загальна вартість проекту 54 800 гривень, з них: 35 000 гривень кошти проєкту.

Нещодавно, Привільненську громада також отримала перемогу Програми «U-LEAD з Європою». Два проекти громади «Сучасні сільські заклади медицини – запорука міцного здоров’я та добробуту громад» та «Започаткування науково-дослідницької діяльності в закладах освіти 4 територіальних громад-партнерів міжмуніципального співробітництва шляхом створення СТЕМ-центрів та цифрових лабораторій» були відібрані для підтримки  Ініціативи з проєктів муніципального партнерства для виявлення та сприяння розробці проєктів місцевого розвитку регіонального значення, які можуть бути подані на фінансування до як національних, так і міжнародних фінансових установ.

Метою ініціативи є вдосконалити спроможність громад:

- успішно формулювати та розробляти проєкти;

- зміцнити муніципальне партнерство;

- надати можливість громадам отримати доступ до наявних ресурсів фінансування для реалізації інвестиційних проєктів.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь