Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Проєкт «Створення центру СТЕМ-освіти»: учні та педагоги Привільненського ліцею презентували досягнення та окреслювали плани в напрямку розвитку науково-дослідної діяльності в навчальному процесі

Дата: 20.09.2021 20:27
Кількість переглядів: 866

Фото без описуПротягом півроку педагоги закладу проходили навчання, що дозволило якісно використовувати інноваційне обладнання, яке було придбано в рамках проекту «Створення центру СТЕМ-освіти». Сьогодні ж керівництву Привільненської громади було презентовано перші досягнення роботи із 3-d – принтером та ручками, цифровим мікроскопом, телескопами та іншим обладнанням. З 1 вересня в навчальному закладі започатковано спецкурс із роботехніки, а об’ємні модемі діти вивчать шляхом їх створення за допомогою 3-d – ручок. Проведено декілька нічних досліджень спостереження місяця та планет.

Протягом літнього періоду активна молодь закладу освіти працювали над створенням квестів з інформатики, географії, трудового навчання, біології, фізики, математики, образотворчого мистецтва, астрономії, що будуть проведені найближчим часом. В такій роботі педагоги виступають лишень консультантами учнів. До проведення науково-дослідних квестів будуть долучені учні всіх начальних закладів громади, а після створення учнівських команд – долучаться навчальні заклади, що входять до міжмуніципального співробітництва Привільненської громади в сфері освіти.Фото без опису

Спілкуючись із дітьми, вже сьогодні ми можемо відмітити їх високу зацікавленість в роботі СТЕМ-лабораторії та навчального процесу через науково-дослідницьку діяльність.

Центр STEAM-освіти оснащений сучасним обладнанням для занять із робототехніки, 3D-моделювання та лабораторних робіт із біології, географії, фізики та хімії створено в рамках щорічного обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Рівненської ОДА за співфінансування Привільненської громади. Проект стане базою для розвитку міжмуніципального співробітництва громад в сфері освіти.

Щиро дякуємо за підтримку проекту та співробітництво Рівненській обласній державній адміністрації та кординаторам проекту ГО «Волинський ресурсний центр».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь