Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

В Привільному проведено загальні збори власників земельник ділянок (паїв), що перебувають в оренді ТОВ «Західна агровиробнича компанія»

Дата: 22.09.2021 18:43
Кількість переглядів: 806

Фото без описуЗа ініціативи мешканців громади та підтримки Привільненської сільської ради 22 вересня в Привільному проведено загальні збори власників паїв та орендарів земельних ділянок. Причиною такого зібрання стало низька орендна плата та невчасні виплати за користування землею ТОВ «Західна агровиробнича компанія». Люди висловлювали своє обурення щодо відсутністю комунікації між орендарями та орендодавцями, відсутністю оформлених належним чином Угод, недоплатами коштів за користування земельними ділянками та неодноразово наголошували на позиції розірвання такого співробітництва. Підготовлених мешканцями заяв про розірвання Угод (а їх було написано більше 100) представниками агрокомпанії прийняті не були.

Керівник громади наголосив на тому що відстоюватиме інтереси мешканців та проінформував, що комунікація із ТОВ «Західна агровиробнича компанія» відсутня і в органу місцевого самоврядування. Також, аграрна компанія не в повному обсязі виконує умови співпраці з соціального партнерства в громаді.Фото без опису

Після тривалого часу спілкування та отримання не чітких відповідей на запитання власників земельних ділянок, громадою прийнято рішення дати ТОВ «Західна агровиробнича компанія» місяць часу для доопрацювання недоліків. Наступну зустріч заплановано на 22 жовтня для прийняття остаточного рішення, щодо продовження чи припинення співпраці.

На зустріч до більше 125 учасників загальних зборів також прибули представники агрофірми «Агро Класік», «МетАгро», ФГ «Нива» котрі уже сьогодні готові до співпраці із власниками земельних ділянок (паїв) на партнерських умовах та відповідному соціальному пакеті такої співпраці.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь