Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Учениця Привільненського ліцею випускниця Школи громадянської участі «Агенти змін» Малої академії наук

Дата: 29.10.2021 13:41
Кількість переглядів: 1146

До участі в школі громадянської участі «Агенти змін» у 2021 році було надіслано 900 заявок з усієї України із яких у перший етап проекту відібрано 125 учасників котрі протягом року пройшли ряд навчань з лідерства, волонтерства, проектного менеджменту. Спілкувалися із відомими письменниками, активістами, телеіедучими тощо. Протягом липня-серпня учасники намагались зреалізувати на території громад власні проекти. З таким завданням успішно впоралися 60 підлітків із 21області Україні, котрі були запрошені до 3-го етапу проекту.  В ході заходу, що відбувся 22 – 24 жовтня у м.Києві учасники отримали Сертифікати випускників школи громадянської участі «Агенти змін» серед яких є учениця Привільненської гімназії Ангеліна Роїк.

Учасниця проекту відмітила, що участь в проекті навчає молодь не лишень мріяти, а й діяти. Що потрібно змінюватися невтрачаючи себе та розвиватися як особистість в ході таких змін. Адже якщо ти знаєш навіщо потрібно зміни – ти маєш знайти як їх здійснити!

IX Всеукраїнська школа «Агенти змін», що реалізовується Малою академією наук спільно з Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках», Благодійною фундацією «Агенти змін» і Центром політичних студій та аналітики «Ейдос».

 

Варто відмітити, що протягом 2019-2021 років випускниками даної школи стали дві учениці нашої громади – раніше учасницею проєкту була Вероніка Якимюк.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь