Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Привільненський центр професійного розвитку педагогічних працівників святкував 1-шу річниця з моменту створення та звітував про пророблену роботу

Дата: 30.11.2021 16:38
Кількість переглядів: 929

Фото без опису29 листопада з ініціативи центру професійного розвитку педагогічних працівників та підтримки Привільненської сільської ради відбувся івент «Зміцнення партнерства та міжмуніципального співробітництва територіальних громад в сфері освіти» на котру завітали керівники Варковицької, Смизької, Повчанської, Тараканівської та Вербської територіальних громад Дубенського району. В ході зустрічі керівник центру Наталія Мельнікова окреслила спектр освітніх послуг наданих педагогам закладів освіти Варковицької, Бокіймівської, Семидубської та Привільненської територіальних громад, що входять до міжмуніципального співробітництва в сфері освіти.

Зокрема працівниками центру професійного розвитку педагогічних працівників проведено 1670 годин підвищення кваліфікації, видано 452 сертифікатів, проведено 20 практикумів та 13 консультацій на базі закладів освіти. Також протягом року центром підписано Угоду про співпрацю із Рівненським обласним інститутом післядипломної освіти та Варковицьким інклюзивно-ресурсним центром. Загалом роботою Привільненського центру професійного розвитку педагогічних працівників протягом року охоплено 37 закладів освіти та 498 педагогічних працівників.

Привільненська громада запрошує громади до міжмуніципального співробітництва в сфері освіти, адже у єдності – наша сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь