Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Придбання зернових та картоплі для закладів освіти Привільненської громади

Дата: 10.01.2022 15:03
Кількість переглядів: 349

ДК 021:2015-03210000-6 Зернові культури та картопля (Гречка, відповідний код 03211900-2 Зернопродукти, Пшоно, відповідний код 03211900-2 Зернопродукти, Картопля, відповідний код  03212100-1 Картопля, Перловка, відповідний код 03211900-2 Зернопродукти,  Горох, відповідний код 03212213-6 Горох сушений, Крупа пшенична, відповідний код 03211900-2 Зернопродукти, Крупа ячна, відповідний код 03211900-2 Зернопродукти, Сочевиця, відповідний код 03212211-2 Сочевиця). Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2022-01-10-005048-c.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі на Зернові культури та картопля повинні відповідати наступним вимогам:

  1. Товар повинен відповідати стандартам якості, що передбачені діючими ДСТУ, ТУ, ГОСТ.Товар не повинен містити ГМО. Товар повинен бути безпечним, придатним до споживання, правильно маркованим та відповідати діючій  системі управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).  

           

Характеристика

Значення

Гречка

Згідно ДСТУ 4524:2006. Гречка. Гречка повинна бути, незіпріла та без теплового пошкодження під час сушіння; мати властивий здоровому зерну, нормальний запах (без затхлого, солодового, пліснявого та інших сторонніх запахів); нормальний колір; не допускають заражування гречки шкідниками зерна.

Ядра гречки цілі, колір коричневий (різних відтінків). Запах відповідає крупі даного виду, без затхлого, пліснявого або інших сторонніх запахів.

Пшоно

Пшоно повинно мати жовтий колір різних відтінків, притаманний пшону, смак та запах, бути чистим, сухим, без затхлості, плісняви.

Строк придатності товару повинен становити не менше 85 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. 

Картопля

Картопля повинна бути лише вітчизняного виробника, вищого ґатунку, ґрунтова.

Картопля повинна бути очищеною від землі сухим способом. Зовнішній вигляд - клубні цілі, чисті, здорові, сухі, непророслі, не зів’ялі, однорідні за формою та кольором, зрілі.

Не допускаються:

-   - зів’ялі бульби з невеликими зморшками;

-   - бульби, пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками;

-   - бульби, пошкоджені хворобами, ржавою (залізистою) плямистістю, паршою чи оспорозом, мокрою, сухою, кільцевою, ґудзиковою гниллю та фітофторою;

-   - бульби з виростками, наростами, позеленілі;

-   - бульби підморожені, запарені, з ознаками «задухи».

Добірна  картопля повинна бути однорідної форми та кольору. Клубні зрілі,  округло-овальної форми діаметром не менше 45мм. Наявність землі, прилиплої до бульб не більше 1%.

Картопля повинна бути фасована в сітчасті полімерні мішки по 20-30 кг. Не допускається завозити картоплю з механічним пошкодженням, хворобами, з ознаками гнилі, в’ялу, вологу.

Перловка

Розсипчаста  маса,  характерна  для  цього  виду  крупів, чиста, без сторонніх домішків. Смак та запах притаманні для цього виду круп без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості і плісняви. Консистенція після варіння властива готовим другим стравам,  звареним до повної кулінарної готовності. Допускається незначна розвареність круп.

Горох

Згідно ДСТУ 4523:2006. Горох. Горох повинен бути у здоровому стані, не зіпрілий та без теплового пошкодження під час сушіння; мати нормальний запах, властивий здоровому зерну (без затхлого, солодового, пліснявого, сторонніх запахів), та колір, властивий здоровому зерну відповідного типу.

Строк придатності товару повинен становити не менше 85 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Крупа пшенична

Розсипчаста  маса,  характерна  для  цього  виду  крупів, чиста, без сторонніх домішків.  Колір - жовтий різних відтінків. Смак та запах притаманні для цього виду круп без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості і плісняви. Консистенція після варіння властива готовим другим стравам,  звареним до повної кулінарної готовності. Допускається незначна розвареність круп.

Крупа ячна

Розсипчаста  маса,  характерна  для  цього  виду  крупів,  чиста, без сторонніх домішків. Колір — жовтий різних відтінків. Смак та запах притаманні для цього виду круп без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості і плісняви. Консистенція після варіння властива готовим другим стравам,  звареним до повної кулінарної готовності. Допускається незначна розвареність круп.

Сочевиця

Двостулкові боби з одним гніздом, сплющені, лінзоподібні: забарвлення від рожевого до червоного. Зовнішній вигляд: розсипчаста маса, характерна для цього виду круп, не зіпрілий та без теплового пошкодження під час сушіння. Кількість пестицидів та нітратів не повинно перевищувати допустимих рівнів. Колір: властивий здоровому зерну відповідного типу. Запах та смак нормальний, властивий здоровому зерну. Наявність шкідників не допускається. Без ГМО. Товар, який планується поставляти повинен відповідати вимогами діючого ДСТУ, ТУ з виконанням санітарних правил, затверджених в установленому порядку.

 

  1. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням кошторисних призначень.

Розмір бюджет нотного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, складає 325 580,00 грн (Триста двадцять п’ять тисяч п’ятсот вісімдесят гривень 00 копійок).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь