Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Придбання оброблених фруктів та овочів

Дата: 12.01.2022 09:00
Кількість переглядів: 473

ДК  021:2015-15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (Огірки квашені, відповідний код 15331000-7 Оброблені овочі, Томатний соус, відповідний код 15331428-3 Томатний соус, Помідори квашені, відповідний код 15331134-5 Оброблені помідори, Горошок зелений (морожений), відповідний код 15331170-9 Морожені овочі, Сухофрукти, відповідний код 15332410-1 Сухофрукти, Родзинки без кісточки, відповідний код 15332419-4 Родзинки без кісточок, Чорнослив без кісточки, відповідний код 15332410-1 Сухофрукти, Курага без кісточки, відповідний код 15332410-1 Сухофрукти, Морожена цвітна капуста, відповідний код 15331170-9 Морожені овочі, Овочі заморожені суміш, відповідний код 15331170-9 Морожені овочі, Морожені ягоди вишні, відповідний код 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі, Морожені ягоди малини, відповідний код 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі, Морожені ягоди смородини, відповідний код 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі). Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2022-01-12-005048-c.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі на Оброблені фрукти та овочі повинні відповідати наступним вимогам:

№ з/п

Назва/ код

за ДК 021:2015

Технічні характеристики

Кількість

1

Огірки квашені, відповідний код 15331000-7 Оброблені овочі

Товар має відповідати наступним характеристикам:

Огірки квашені – урожаю 2021-2022 року, 1 гатунку.

Зовнішній вигляд: огірки,  не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень. Не допускаються: сторонні домішки. Смак і запах: характерні для квашеного продукту, солонувато-кислуватий смак, з ароматом і присмаком прянощів, без стороннього присмаку і запаху. Колір: зеленувато-оливковий різних відтінків, без плям та сонячних опіків. Якість розсолу: мутнуватий приємного аромату, солонувато-кислуватого смаку. Привозити в чистій тарі, тобто у закритих харчових пластмасових відрах або міцних поліетиленових пакетах. Розфасовувати під замовлення.

680,0 кг

2

Томатний соус, відповідний код 15331428-3 Томатний соус

Консистенція однорідна, густа, перетерта маса, без не протертих шматочків. Смак та запах характерні томатному соусу, без сторонніх присмаків та запахів. За мікробіологічними показниками повинні відповідати вимогам промислової стерильності відповідно до вимог інструкції.. Без барвників, ароматизаторів і крохмалю, стерилізований, пастеризований, із соку червоних стиглих томатів. Товар,  що постачається,  повинен відповідати вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами.

441,0 кг

3

Помідори квашені, відповідний код 15331134-5 Оброблені помідори

Товар має відповідати наступним характеристикам:

Помідори квашені – урожаю 2021-2022 року,1 гатунку.

Зовнішній вигляд: помідори,  не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень. Не допускаються: сторонні домішки. Смак і запах: характерні для квашеного продукту, солонувато-кислуватий смак, з ароматом і присмаком прянощів, без стороннього присмаку і запаху, без плям та сонячних опіків. Якість розсолу: мутнуватий приємного аромату, солонувато-кислуватого смаку. Привозити в чистій тарі, тобто у закритих харчових пластмасових відрах або міцних поліетиленових пакетах. Розфасовувати під замовлення.

400,0 кг

4

Горошок зелений (морожений), відповідний код 15331170-9 Морожені овочі

Зерна горошку цілі, молочної стадії зрілості, не биті, без домішок, оболонок зерен, смак і запах натуральні, властиві зеленому горошку. Колір: від зеленого до оливково-зеленого. Смак та запах: натуральні,  властиві зеленому горошку. Не дозволено сторонні смак і запах. Фасований, поставляється у споживчій тарі. На упаковці обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Без ГМО.

215,1 кг

5

Сухофрукти, відповідний код 15332410-1 Сухофрукти

Сухофрукти, відповідного кольору, без сторонніх домішок, добре висушені, без димного сушіння, відповідного запаху, призначені для приготування компотів. Сухофрукти мають відповідати вимогам ДСТУ, що діють на території України. Продукція не має містити афлотоксини та ГМО, що обов’язково відображається на етикетці та підтверджується відповідними документами. Урожай 2021 року.  Товар,  що постачається,  повинен відповідати вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами.

622,0 кг

 6

Родзинки без кісточки, відповідний код 15332419-4 Родзинки без кісточок

Зовнішній вигляд: маса ягід сушеного винограду одного виду, сипуча, без грудкування, ягоди після заводської обробки без плодоніжки. Смак та запах: властиві сушеному винограду, смак солодкий або солодко-кислий. Сторонній присмак і запах не допускаються. Колір в залежності від сорту винограду: світло-зелений,  світло-зелений з жовтим відтінком; від золотистого до світло-коричневого; від золотистого до коричневого; коричневий з бурим відтінком; бурий різних відтінків; синьо-чорний; синьо-чорний з домішкою червоних ягід; від синьо-чорного до червоного.

У сушеному винограді не допускаються:

гнилі ягоди; ягоди, уражені шкідниками хлібних запасів; ознаки спиртового бродіння і цвіль; комахи-шкідники, їх личинки і лялечки; домішки металів; мінеральні домішки, що відчуваються органолептично (для готового продукту). Товар,  що постачається,  повинен відповідати вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами.

612,0 кг

 7

Чорнослив без кісточки, відповідний код 15332410-1 Сухофрукти

Чорнослив – сушені плоди слив, повинні мати специфічний (підкопчений) запах і смак диму. Плоди темно-фіолетового забарвлення і яйцеподібної форми. Повинні відповідати вимогам термічної обробки відповідно до вимог інструкції. Вигляд властивий сорту, без стороннього запаху (затхлості, кислого запаху тощо).  Товар, що постачається, повинен відповідати вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами.

600,0 кг

  8

Курага без кісточки, відповідний код 15332410-1 Сухофрукти

Добре просушена, чиста, відповідного запаху та кольору, ціла, неушкоджена. Без шкідників, розфасовані у чисті пакети. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами.

315,0 кг

  9

Морожена цвітна капуста, відповідний код 15331170-9 Морожені овочі

Зовнішній вигляд: повинна бути стигла, чиста, калібрована, вищого ґатунку, без сторонніх домішок, без механічного пошкодження та пошкодження сільськогосподарськими шкідниками. Колір максимально близький до натурального кольору,  яка пройшла відповідну обробку. Смак та запах в готовому вигляді властиві для овочів без сторонніх присмаків та запахів. Консистенція в  готовому вигляді щільна, Розморожування та повторне заморожування під час зберігання  не припустимо. Умови зберігання: мінус -18ºС,  при відносній вологості до 95%. Фасування від 1 до 3 кг. Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови Маркування, пакування, правила транспортування та зберігання згідно діючого стандарту.

1400,0 кг

  10

Овочі заморожені суміш, відповідний код 15331170-9 Морожені овочі

Зовнішній вигляд: овочі повинні бути стиглі, чисті, калібровані, вищого ґатунку, без сторонніх домішок, без механічного пошкодження та пошкодження сільськогосподарськими шкідниками. Колір максимально близький до натурального кольору,  яка пройшла відповідну обробку. Смак та запах в готовому вигляді властиві для овочів без сторонніх присмаків та запахів. Консистенція в  готовому вигляді щільна, Розморожування та повторне заморожування під час зберігання  не припустимо. Умови зберігання: мінус -18ºС,  при відносній вологості до 95%. Фасування від 1 до 3 кг. Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови Маркування, пакування, правила транспортування та зберігання згідно діючого стандарту.

1400,0 кг

 11

Морожені ягоди вишні, відповідний код 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі

Морожені ягоди вишні мають  бути цілими, сухої заморозки. Плоди повинні бути стиглі, чисті, без інших сторонніх домішок, без механічного пошкодження та пошкодження сільськогосподарськими шкідниками. Не допускається повторної заморозки (наявність снігу, інею та суцільної маси, що свідчить про повторну заморозку).  Фасування: 1 кг.

     На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника

     Продукт не повинен містити ГМО, рослинних жирів, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів. Товар,  що постачається,  повинен відповідати вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами.

305,0 кг

 12

Морожені ягоди малини, відповідний код 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі

 

Морожені фрукти без кісточок (вишня, малина, смородина). Мають  бути цілими, сухої заморозки. Плоди повинні бути стиглі, чисті, без інших сторонніх домішок, без механічного пошкодження та пошкодження сільськогосподарськими шкідниками. Не допускається повторної заморозки (наявність снігу, інею та суцільної маси, що свідчить про повторну заморозку).  Фасування: 1 кг.

     На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника

     Продукт не повинен містити ГМО, рослинних жирів, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів. Товар,  що постачається,  повинен відповідати вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами.

305,0 кг

 13

Морожені ягоди смородини, відповідний код 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі

 

Морожені фрукти без кісточок (вишня, малина, смородина). Мають  бути цілими, сухої заморозки. Плоди повинні бути стиглі, чисті, без інших сторонніх домішок, без механічного пошкодження та пошкодження сільськогосподарськими шкідниками. Не допускається повторної заморозки (наявність снігу, інею та суцільної маси, що свідчить про повторну заморозку).  Фасування: 1 кг.

     На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника

     Продукт не повинен містити ГМО, рослинних жирів, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів. Товар,  що постачається,  повинен відповідати вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами.

305,0 кг

Якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ,  ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам.

 

  1. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням кошторисних призначень.

Розмір бюджет нотного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, складає 503 063,00 грн (П’ятсот три тисячі шістдесят три гривні 00 копійок).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь