Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Закупівля овочів, фруктів та горіхів

Дата: 17.01.2022 18:00
Кількість переглядів: 91

ДК  021:2015-03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Капуста білокачанна, відповідний код 03221410-3 Капуста качанна, Цвітна капуста, відповідний код 03221420-6 Капуста цвітна, Морква, відповідний код 03221112-4 Морква, Квасоля, відповідний код 03221210-1 Квасоля, Буряк, відповідний код 03221111-7 Буряк, Огірки свіжі, відповідний код 03221270-9 Огірки, Цибуля ріпчаста, відповідний код 03221113-1 Цибуля, Помідори свіжі, відповідний код 03221240-0 Помідори, Цибуля зелена, відповідний код 03221113-1 Цибуля, Кабачки, відповідний код 03221250-3 Кабачки, Баклажани, відповідний код 03221000-6 Овочі, фрукти та горіхи, Петрушка свіжа, відповідний код 03221300-9 Листкові овочі, Апельсини, відповідний код 03222220-1 Апельсини, Яблука, відповідний код 03222321-9 Яблука, Банани, відповідний код 03222111-4 Банани, Лимони, відповідний код 03222210-8 Лимони, Часник, відповідний код 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи, Перець, відповідний код 03221230-7 Перець овочевий, Гарбуз, відповідний код 03221000-6 Овочі, фрукти та горіхи, Виноград, відповідний код 03222340-8 Виноград, Ківі, відповідний код 03222118-3 Ківі, Мандарини, відповідний код 03222240-7 Мандарини). Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2022-01-17-004165-c.

 

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі на Овочі, фрукти та горіхи повинні відповідати наступним вимогам:

№ з/п

Назва/ код

за ДК 021:2015

Технічні характеристики

Кількість

1

Капуста білокачанна, відповідний код 03221410-3 Капуста качанна

Капуста білокачана свіжа, вирощена в природніх умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі з щільною або менш щільною структурою типовою для ботанічного сорту, без стороннього запаху і присмаку, не ушкодженні сільськогосподарськими шкідниками. Упаковка – сітка. Не допускається капуста підморожена, що загнила, із стороннім запахом.  ДСТУ 7037:2009, відповідність іншим вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування

3440,0

2

Цвітна капуста, відповідний код 03221420-6 Капуста цвітна

Повинна відповідати ДСТУ 3280-95 Капуста цвітна свіжа. Технічні умови

800,0

3

Морква, відповідний код 03221112-4 Морква

Має бути свіжою, столовою, вирощеною в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, свіжа, чиста, здорова, плотна достатньої зрілості, типова для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Не допускаються коренеплоди, що підморожені, із гниллю та сторонніми запахами.

3855,0

4

Квасоля, відповідний код 03221210-1 Квасоля

Зерна цілі, білі, видовжені, циліндричні, округлені кінці, довжина зерна 16 мм, товщина 6,5 мм. Зерно сухе, чисте, без сторонніх запахів і шкідників. Мішки по 5-10 кг.

250,0

5

Буряк, відповідний код 03221111-7 Буряк

Має бути салатного сорту, свіжим, вінегретним, вирощеним в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, чистим, здоровим, плотним, достатньої зрілості, з типовою для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Не допускаються коренеплоди, що підморожені, із гниллю та сторонніми запахами.

3800,0

  6

Огірки свіжі, відповідний код 03221270-9 Огірки

Огірки свіжі. Технічні умови. ДСТУ 3247-95. Огірки свіжі – сорт вищий. Плоди цілі, свіжі, здорові, чисті, без механічних пошкоджень, з плодоніжкою або без неї, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення. Правильної форми і практично прямі (допускається висота внутрішньої дуги не більше 10мм. На 10 см. Довжини огірка).

1600,0

7

Цибуля ріпчаста, відповідний код 03221113-1 Цибуля

Має бути свіжою, зрілою, здоровою, чистою, цілою, вирощеною в природніх умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, сухою, не порослою з сухими зовнішніми цибульними лушпиннями. Не допускається цибуля підморожена, що загнила, із стороннім запахом. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту.

2558,0

8

Помідори свіжі, відповідний код 03221240-0 Помідори

Томати свіжі ДСТУ 3246-95. Томати першого ґатунку. Плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, типової для ботанічного сорту форми, з плодоніжкою або без плодоніжки, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками, неперезрілі, без зайвої вологості. Допускаються плоди з незначними поверхневими дефектами, що не впливають на загальний зовнішній вигляд, якість, збереження і товарний вигляд продукції.

1855,5

9

Цибуля зелена, відповідний код 03221113-1 Цибуля

Цибуля зелена (пера) чиста, свіжа, насичено-зеленого кольору, без гнилі не пожовкла, не зів’яла,  не уражена  хворобами, упакована у харчову плівку. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% до загального терміну придатності до споживання.

200,0

10

Кабачки, відповідний код 03221250-3 Кабачки

Зовнішній вигляд: подовженої форми від зеленуватого до молочно білого забарвлення, м’якуш повинен бути соковитим, а насіння маленьким. Шкірка має бути ніжна, на вигляд свіжа, без тріщин, невеликого розміру (до 30 см) хвостик у кабачків має бути зеленим. При кулінарній обробці смак, запах: властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Упаковка, спосіб доставки - сітки з поліпропілену, гофроящик. Термін придатності та умови зберігання  +5°С до +8°С до 10 діб.

390,0

11

Баклажани, відповідний код 03221000-6 Овочі

Плоди повинні мати подовжену циліндричну форму, колір шкірки – фіолетовій, м’якоть – білу. Вони повинні бути неперезрілі(молоді) з дрібним насінням. Повинні відповідати ДСТУ 2660-94Баклажани свіжі. Технічні умови

390,0

12

Петрушка свіжа, відповідний код 03221300-9 Листкові овочі

Розетка свіжих, молодих, зелених, чистих, соковитих, не пошкоджених листків петрушки з корінцями або зрізані листки з черешками. Свіжа, насичено-зеленого кольору, без стороннього запаху і присмаку, непошкоджена шкідниками і хворобами, без квіток та крупних стеблин, без гнилі не пожовкла, не в’яла, упакована у харчову плівку. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% до загального терміну придатності до споживання Тара повинна відповідати характеру товару і захищати його від пошкоджень під час доставки та вигрузки на склади

0,47

13

Апельсини, відповідний код 03222220-1 Апельсини

Цитрусові плоди мають бути свіжі, чисті, достатньої зрілості, не в`ялі, без механічних пошкоджень та без пошкоджень шкідниками, хворобами, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Забарвлення відповідне до кожного виду фрукта

3885,0

14

Яблука, відповідний код 03222321-9 Яблука

Яблука мають бути солодкі, кислі, кисло-солодкі на смак, не в`ялі, величина плодів – середня, вага 100-150 грам, з гладкою або ребристою поверхнею, свіжі, чисті, без хвороб та пошкоджень, зі властивим для яблук  запахом.

4582,0

15

Банани, відповідний код 03222111-4 Банани

Банани мають бути свіжі, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, вагою 150 грам, без ознак гнилі, механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками.

3278,6

16

Лимони, відповідний код 03222210-8 Лимони

Цитрусові плоди мають бути свіжі, чисті, достатньої зрілості, не в`ялі, без механічних пошкоджень та без пошкоджень шкідниками, хворобами, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Забарвлення відповідне до кожного виду фрукта.

445,0

17

Часник, відповідний код 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи

Часник має бути свіжим, зрілим, здоровим, чистим, цілим, вирощеним в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, сухий, не порослий, з сухими зовнішніми часничними лушпиннями. Не допускається часник підморожений, що загнив, із стороннім запахом. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту. Упаковка – сітка. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова.

102,89

18

Перець, відповідний код 03221230-7 Перець овочевий

Зовнішній вигляд: форма плоду: вузькі довгі, вигнуті, конічні, призмо- і кубовидні, округлі й плескатоокруглі; забарвлення: від темного до світло-зеленого; на шкірці не повинно бути ніяких пошкоджень, а сам плід повинен бути соковитим, важким і твердим; доброякісний, чистий, свіжий зовнішній вигляд, без шкідників та їх пошкоджень, добре розвинений, без пошкоджень від морозу, незагоєних пошкоджень, без сонячних опіків, з плодоніжками, без нетипової зовнішньої вологи, без будь-якого стороннього запаху і/або смаку. Упаковка, спосіб доставки - сітки з поліпропілену, гофроящик. Термін придатності та умови зберігання  +5°С до +8°С до 10 діб.

295,0

19

Гарбуз, відповідний код 03221000-6 Овочі, фрукти та горіхи

За зовнішнім виглядом плід округлий масою — до 40-50 кг Плодоніжка з 5-8 рубчиками. М'якоть волокниста, жовта, пробка дерев'яниста. Гарбуз столовий містить 8-10% цукру. На вигляд гарбуз повинен бути свіжим, зрілим, цілим, здоровим, без захворювань, із забарвленням і формою, відповідними ботанічному сорту. Розмір по найбільшому поперечному діаметру не менше 12 для подовжених і 15 см для гарбузів округлої форми. Не допускаються в партії плоди роздавлені, тріснуті, пом'яті. Фізико-хімічні показники, харчова та енергетична цінність згідно із ДСТУ. Не містить генетично-модифікованих організмів.

600,0

20

Виноград, відповідний код 03222340-8 Виноград

Вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, мати типові для ботанічного сорту форму та колір. Цілі, чисті, здорові, без зайвої зовнішньої вологості, незів’ялі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками ягоди. Колір відповідного виду, без плямистості. Смак, запах без сторонніх домішок. Зрілі, без ознак гнилизни. Фасування: ящик, коробка

14,0

21

Ківі, відповідний код 03222118-3 Ківі

Цитрусові плоди мають бути свіжі, чисті, достатньої зрілості, не в`ялі, без механічних пошкоджень та без пошкоджень шкідниками, хворобами, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Забарвлення відповідне до кожного виду фрукта.

37,0

22

Мандарини, відповідний код 03222240-7 Мандарини

Цитрусові плоди мають бути свіжі, чисті, достатньої зрілості, не в`ялі, без механічних пошкоджень та без пошкоджень шкідниками, хворобами, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Забарвлення відповідне до кожного виду фрукта.

30,0

Якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ,  ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам.

  1. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням кошторисних призначень.

Розмір бюджет нотного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, складає 676 764,00 грн (Шістсот сімдесят шість тисяч сімсот шістдесят чотири гривні 00 копійок).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь