Придбання сирних продуктів
ДК 021:2015-15540000-5 Сирні продукти (Твердий сир, відповідний код 15544000-3 Твердий сир, Сир кисломолочний, відповідний код 15542000-9 Свіжий сир). Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2022-01-18-000908-b.
- Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі на Овочі, фрукти та горіхи повинні відповідати наступним вимогам:
№ з/п |
Назва/ код за ДК 021:2015 |
Технічні характеристики |
Кількість |
1 |
Сир твердий, відповідний код 15544000-3 Твердий сир |
Зовнішній вигляд сиру – поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань, покрита парафіновими, полімерними або комбінованими сплавами або полімерними плівками. Кірка міцна, без ушкоджень і товстого підкоркового шару. Смак і запах сиру – виражений сирний, з наявністю гостроти, злегка кислуватий. Консистенція – пластична, однорідна. Колір – від слабо-жовтого до жовтого, рівномірний по всій масою. Масова частка жиру – не менше 50%. Оцінка якості - відповідно ДСТУ 6003:2008 або діючих ТУ У.
Вимоги до терміну придатності - не менше 80% від загального терміну придатності на момент постачання. Кожна партія товару повинна мати супроводжувальні документи: декларація виробника, накладна/видаткова накладна
|
612,0 |
2 |
Сир кисломолочний, відповідний код 15542000-9 Свіжий сир |
Опис - Ваговий. Смак і запах – кисломолочні, чисті, ніжні, без зайвої кислотності, сторонніх запахів і присмаків. Консистенція і зовнішній вигляд – однорідна маса, без грудочок, невсипуча і некрупчаста. Колір - білий, рівномірний за всією масою і без сторонніх відтінків. Масова частка жиру – не менше 9%; Оцінка якості - відповідно ДСТУ 4554:2006.
Вимоги до терміну придатності - не менше 80% від загального терміну придатності на момент постачання. Кожна партія товару повинна мати супроводжувальні документи: декларація виробника, накладна/видаткова накладна. |
5600,0 |
Якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам.
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, а саме вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами), наказу МОЗ, МОН «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 № 242/329; постанови КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021. № 305; Санітарних правил для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91). Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.
- Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням кошторисних призначень.
Розмір бюджет нотного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, складає 769 000,00 грн (Шістсот шістдесят дев’ять тисяч гривень 00 копійок).