Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Придбання сирних продуктів

Дата: 18.01.2022 12:51
Кількість переглядів: 257

ДК 021:2015-15540000-5 Сирні продукти (Твердий сир, відповідний код 15544000-3 Твердий сир, Сир кисломолочний, відповідний код  15542000-9 Свіжий сир). Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2022-01-18-000908-b.

 

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі на Овочі, фрукти та горіхи повинні відповідати наступним вимогам:

№ з/п

Назва/ код за ДК 021:2015

Технічні характеристики

Кількість

1

Сир твердий, відповідний код 15544000-3 Твердий сир

Зовнішній вигляд сиру – поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань,  покрита парафіновими, полімерними або комбінованими сплавами або полімерними плівками. Кірка міцна, без ушкоджень і товстого підкорково­го шару.

Смак і запах сиру – виражений сирний, з наявністю гостроти, злегка кислуватий.

Консистенція – пластична, однорідна.

Колір – від слабо-жовтого до жовтого, рівномірний по всій масою.

Масова частка жиру – не менше 50%.

 Оцінка якості - відповідно ДСТУ 6003:2008 або діючих ТУ У.

 

 Вимоги до терміну придатності - не менше 80% від загального терміну придатності на момент постачання.

 Кожна партія товару  повинна мати супроводжувальні документи: декларація виробника, накладна/видаткова накладна

 

612,0

2

Сир кисломолочний, відповідний код  15542000-9 Свіжий сир

Опис - Ваговий.

Смак і запах – кисломолочні, чисті, ніжні, без зайвої кислотності, сторонніх запахів і присмаків.

Консистенція і зовнішній вигляд – однорідна маса, без грудочок, невсипуча і некрупчаста.

Колір - білий, рівномірний за всією масою і без сторонніх відтінків.

Масова частка жиру – не менше 9%;

Оцінка якості - відповідно ДСТУ 4554:2006.

 

Вимоги до терміну придатності - не менше 80% від загального терміну придатності на момент постачання.

Кожна партія товару  повинна мати супроводжувальні документи: декларація виробника, накладна/видаткова накладна.

5600,0

Якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ,  ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, а саме вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами), наказу МОЗ, МОН «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 № 242/329; постанови КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021. № 305; Санітарних правил для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91). Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

  1. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням кошторисних призначень.

Розмір бюджет нотного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, складає 769 000,00 грн (Шістсот шістдесят дев’ять тисяч гривень 00 копійок).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь