Придбання м'яса
ДК 021:2015-15110000-2 М’ясо (Свинина охолоджена, відповідний код 15113000-3 Свинина, М’ясо свійської птиці (філе курки) охолоджене, відповідний код 15112130-6 Курятина, М’ясо свійської птиці (стегно куряче) охолоджене, відповідний код 15112130-6 Курятина). Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2022-01-19-001769-с.
- Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі на М’ясо повинні відповідати наступним вимогам:
№ з/п |
Назва/ код за ДК 021:2015 |
Технічні характеристики |
Кількість, кг |
1 |
Свинина охолоджена, відповідний код 15113000-3 Свинина |
Свіжа, охолоджена, нежирна (не менше 15% жиру на 100 грамів м’яса), частина тушки. М'ясо повинно бути без кісток, повинно бути одержано від забою здорової тварини. З м'яса повинні бути видалені: груба сполучна тканина (сухожилля, фасції, в'язок та ін) і жирова тканина, дрібні кістки, хрящі, крупні кровоносні судини, лімфатичні вузли і кров'яні згустки. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Без стороннього запаху. М'ясо повинно бути вітчизняного виробництва, постачатися в заклади освіти в харчовій вакуумній упаковці. |
1000,0 |
2 |
М’ясо свійської птиці (філе курки) охолоджене |
Охолоджене, (з куриної грудинки без кістки), повинно бути одержано від забою здорової тварини. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Без стороннього запаху. Філе повинно бути вітчизняного виробництва, постачатися в заклади освіти в харчовій вакуумній упаковці. |
3500,0 |
3 |
М’ясо свійської птиці (стегно куряче) охолоджене |
Охолоджене, повинне бути одержана від забою здорової тварини. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Без стороннього запаху. Гомілка повинна бути вітчизняного виробництва, постачатися в заклади освіти в харчовій вакуумній упаковці. |
20,0 |
Якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам.
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, а саме вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами), наказу МОЗ, МОН «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 № 242/329; постанови КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021. № 305; Санітарних правил для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91). Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.
- Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням кошторисних призначень.
Розмір бюджет нотного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, складає 454 100,00 грн (Чотириста п’ятдесят чотири тисячі сто гривень 00 копійок).