Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Придбання м'яса

Дата: 19.01.2022 15:11
Кількість переглядів: 274

ДК 021:2015-15110000-2 М’ясо (Свинина охолоджена, відповідний код 15113000-3 Свинина, М’ясо свійської птиці (філе курки) охолоджене, відповідний код 15112130-6 Курятина, М’ясо свійської птиці (стегно куряче) охолоджене, відповідний код 15112130-6 Курятина). Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2022-01-19-001769-с.

 

 

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі на М’ясо повинні відповідати наступним вимогам:

№ з/п

Назва/ код за ДК 021:2015

Технічні характеристики

Кількість, кг

1

Свинина охолоджена, відповідний код 15113000-3 Свинина

Свіжа, охолоджена,  нежирна (не менше 15% жиру на 100 грамів м’яса), частина тушки. М'ясо  повинно  бути  без  кісток,  повинно  бути  одержано  від  забою  здорової  тварини.  З  м'яса  повинні  бути  видалені:  груба  сполучна  тканина (сухожилля,  фасції,  в'язок  та  ін)  і  жирова  тканина,  дрібні  кістки,  хрящі,  крупні  кровоносні  судини,  лімфатичні  вузли  і  кров'яні  згустки. Шматки  не  повинні  мати  ушкоджень  поверхні,  кровопідтеч. Без стороннього запаху.  М'ясо  повинно  бути  вітчизняного  виробництва,  постачатися  в  заклади  освіти  в  харчовій  вакуумній  упаковці. 

1000,0

2

М’ясо свійської птиці (філе курки) охолоджене

Охолоджене, (з куриної  грудинки без кістки), повинно  бути  одержано  від  забою  здорової  тварини. Шматки  не  повинні  мати  ушкоджень  поверхні,  кровопідтеч. Без стороннього запаху.  Філе  повинно  бути  вітчизняного  виробництва,  постачатися  в  заклади  освіти  в  харчовій  вакуумній  упаковці. 

3500,0

3

М’ясо свійської птиці (стегно куряче) охолоджене

Охолоджене, повинне  бути  одержана від  забою  здорової  тварини.  Шматки  не  повинні  мати  ушкоджень  поверхні,  кровопідтеч. Без стороннього запаху.  Гомілка   повинна  бути  вітчизняного  виробництва,  постачатися  в  заклади  освіти  в  харчовій  вакуумній  упаковці. 

20,0

Якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ,  ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, а саме вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами), наказу МОЗ, МОН «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 № 242/329; постанови КМУ «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021. № 305; Санітарних правил для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91). Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

  1. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням кошторисних призначень.

Розмір бюджет нотного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, складає 454 100,00 грн (Чотириста п’ятдесят чотири тисячі сто гривень 00 копійок).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь