Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Позачергова сесія та засідання виконавчого комітету Привільненської сільської ради

Дата: 27.06.2022 11:30
Кількість переглядів: 1955

Фото без описуПривільненська громада працює над підвищенням рівня безпеки мешканців в умовах воєнного стану. А одним із найголовніших напрямків роботи в даній ситуації стало питання щодо створення умов з метою підвищення рівня безпеки для мешканців. Відтак, на черговій сесії сільської ради 24 червня, одноголосним рішенням депутатського корпусу затверджено кошторисні розрахунки вартості поточного ремонту споруди цивільного захисту в с.Бортниця та встановлення системи оповіщення населення при надзвичайних ситуаціях в адміністративному центрі та у кожному з трьох старостинських округів громади. Затверджено План реагування на надзвичайні ситуації та план заходів щодо забезпечення охорони врожаю від пожеж на території Привільненської громади.


Згідно рішення сесії сільської ради, ставки земельного податку для населення на наступний рік лишилися на рівні 2022 року. Також депутаським корпусом затверджено ставки єдиного та транспортного податків податку, встановлено ставки і пільги із сплати земельного податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2023 рік.
В ході засідання також утворено комісію для проведення перевірок об’єктів водопостачання та заслухано звіт про роботу відділу Соціального захисту населення  Привільненської громади щодо видачі продуктів харчування ВПО та малозахищених верств населення. Розглянуто ряд інших питань з метою забезпечення життєдіяльності нашої громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь