Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

ПРИВІЛЬНЕНСЬКА ГРОМАДА НАДАЛА ДОПОМОГУ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМ ЗАРОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 05.08.2022 11:29
Кількість переглядів: 1042

Нещодавно, два автомобілі Volkswagen Transporter відправилися до військовослужбовців  Запорізької області. Авто придбані за зібрані волнтерами в Енергодарі кошти, а транспортовані на територію України підприємцем Привільненської громади. Від Привільненської громади військовослужбоцям  передано 10 маскувальних сіток, понад 400 кг. продуктів харчування(м'ясні та овочеві консерви, паштети, сухі сніданки, супи, вермішель, крупи, вівсяні пластівці, мюслі, кава, печиво, вафлі) та засоби гігієни.

Варто відмітити, що за період воєнного стану місцеви-ми підприємцями для забезпечення потреб військовослужбовців ЗСУ було придбано та передано три автомобілі (Nissan, Volswagen, Volvo). Для здійснення транспортування даних авто на територію України Привільненською громадою було виготовлено погоджуючі документи.

Поряд із постійною підтримкою тимчасово переміщених осіб, що проживають на території нашої громади, з перших днів війни і до нині Привільненська громада всіляко підтримує військовослужбовців ЗСУ та представників територіальної оборони. Лишень за червень-липень було здійснено видачу 39 пакетів такої допомоги, з котрої: 29 - індивідуальні запити військовослубовців, а 10 - запити військових частин (24 одіяла, 17 подушок, 2 матраци, 7 ковдр та постільна білизна, 20 макувальніих сіток, 10 розгрузок, 13 спальників, 10 карематів, 4 бронежелети, 17 апте-чок, 21 ліхтарик, 4 плитоноски, 4 каски, 120 кг ме-дичних засобів, 200 кг. продуктів харчування, 120кг. засобів гігієни та побутової хімії, палатка, павер-банки,тощо.

Ми дякуємо кожному мешканцю громади за проактивну позицію та допомогу в боротьбі з окупантом.

Ми - вистоїмо! Разом - ми сила!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь