Привільненська громада

Рівненська область, Дубенський район

Привільненський ліцей зустрічав військовослужбовця-випускника навчального закладу

Дата: 04.04.2022 12:01
Кількість переглядів: 96

1-го листопада в Привільненському ліцеї було по-осінньому тепло, адже відбулась довгождана зустріч ліцеїстів та героя України - Геруса Юрія в стінах рідного йому навчального закладу. Діти змогли власноруч передати подарунки, обереги, малюнки, листи, солодощі, український стяг з побажаннями для воїнів на нулевий рубіж. Також, Шульгачі Владислав та Богдан, Євтух Дарина, Шахрай Уляна - маленькі патріоти, передали Юрію подарунки на зібрані власноруч кошти в розмірі 3 000 грн, які вони протягом декількох місяців збирали, щоб допомогти ЗСУ. Усі учні та вчителі з гостем виконали гімн держави, який у важкі моменти мотивує наших незламних солдатів та є цілющою водою для кожного українця. А також, діти мали можливість відчути на собі вагу бронежилета та військової каски, посидіти за кермом автомобіля, який уже за декілька годин буде допомогати бійцям звільняти окуповані населенні пункти.

Сум, гордість, сльози, почуття незламності, любові до України переплелись в цю мить зустрічі. Велика шана, вдячність, цікавість виблискували в дитячих оченятах під час спілкування з Юрієм Анатолієвичем Герусом.

Ми дякуємо всім нашим захисникам і захисницям за незламний дух, за непереможність, за безстрашність, за мужність, за те, що щодня наближують Україну до перемоги. А ми будемо для вас міцним тилом. Низький уклін вам наші Янголи-охоронці !!! Слава Україні!!! Героям слава!!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь